Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość quatroooo

Studia uzupełniające w wieku 27 lat - czy to dobry pomysł?

Polecane posty

Gość quatroooo

Chciałabym się przekwalifikować Skończyłam Administracje - licencjat Nie pracuje w zawodzie, w wyuczonym zawodzie prace oferowali - lecz oferty pracy odrzucałam - mało płacili W obecnej pracy w miarę jako tako płacą, socjal dobry, międzynarodowa firma - sęk w tym że NIE LUBIĘ swojej pracy. Czuję że idę po linii najmniejszego oporu... I pytanie - czy nie za późno na studia uzupełniające?

Gość Livia_85
Raczej nie. ;) Chcesz się jeszcze przez 40 lat życia męczyć, robiąc coś co nie daje Ci satysfakcji? ;) Pomyśl, że więcej lat pracy przed Tobą niż za Tobą lat życia. :)

Gość prunes34
nigdy nie jest za późno :) próbuj, bo najważniejsze to się spełniać w pracy. Ja sama tak miałam, ze pracowałam w banku ale nigdy z ludźmi, a tego strasznie mi brakowało i w końcu znalazłam pracę w eniro w obsłudze klienta i się przeniosłam, bo w banku i tak nikt nei chciał mnie przekwalifikować, ani wysłać na szkolenie :/ pensja praktycznie taka sama, a czasami nawet wyższa niż miałam, social też w porządku, a przynajmniej się spełniam zawodowo w końcu :) bo mam kontakt z ludźmi. Ja na Twoim miejscu bym się nie zastanawiała tylko podejmowała wyzwanie, bo bez nich jest nudno w życiu ;) powodzenia