Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JulietteB.

Fellatio

Polecane posty

Panowie, czy lubicie, gdy kobieta podczas pieszczot oralnych Waszego penisa pieści także cewkę moczową, wkłada tam czubek języka, zasysa tylko to miejsce? Czy to może Was boli? Kobiety czy Wasi mężczyźni to lubią?

Gość Nie zauważyłam zeby
Protestował.. Mnie zastanawia inna kwestia, czy to ze podczas robienia loda mój facet lekko ciągnie mnie za włosy oznacza ze coś nie tak robię? Czy to tylko taki "efekt podniecenia" :D

Gość Nie zauważyłam zeby
No raz mocniej raz słabiej.. Muszę powiedzieć ze mnie to strasznie podniecalo, co znaczy ze jemu chyba tez sie podobało?:)

Gość jankess+
ja tak lubie mocno za włosy chwycić, to jest takie zniewolenie suczki mrrr nie powinienem o tym pisać bo mi od razu flash back sie włącza:D:D:D

Gość jankess+
oczywiście że nie cierpi a czerpie...przyjemność:D

Gość jankess+
a co rozstałaś się z kimś czy to chwilowe? nie wiem czy mi cewke ssie czy lize w tym momencie jest mi to obojętne byle glebiej:D:D

Nie rozstalam sie z nikim, poprostu sa w moim zyciu dwie osoby...taka ktora moge miec codziennie, i taka ktora moge miec raz za czasu....i wspomnieniami wracam do tej drugiej ;) Co do cewki to nie ma sprawy....zapytam po wszytskim, albo nawet w trakcie czy jest to ok ;)

Gość uultimatum
a mój mnie nie trzyma za włosy, chciałabym bo mnie to podnieca, a przecież głupio tk poprosić :P

Jak facet próbuje kierować moją głowę to daję mu po łapach i mówię, że albo zrobię to po mojemu albo nici z loda. Zawsze działa ;D

Gość ja osobiscie
lubie jak zasysa mam wtedy wrazenie ze chce juz dostac nagrode w postaci spermy co mnie podnieca same ssanie tez jest mile a wkladajac jezyka tam to raczej bedzie neutralnym uczuciem nie wiem czy moja tk mi robila.Ja najbardziej lubie kiedy nie jestem podniecony moj maly opadniety i wtedy zaczyna go calowac obciagac ssac wkladac calego a on rosnie i rosnie to jest zajebiste (niestety zadko tak mam bo jak tylko zaczniemy sie calowac mi staje a za czesto z zaskoczenia mi nie robi loda niestety bo to jest najfajniejsze) Moja natomiast nie lubi jak lapie ja wtedy za wlosy i nia kieruje co mnie irytuje bo chcialbym i zawsze mam na to ochote:/ niby wlosy sie przetluszczaja heh.

Ja męża pytałam, ale się konkretnie nie dowiedziałam, wzruszył ramionami i zakończył temat. Włosów też mi nie chce trzymać, nawet kiedyś zebrałam je i dałam mu do ręki, ale zaraz puścił. Może się boi, że mi przetłuści :P

Jestem tego pewna hehe :D No ale jak Ci nie odpowiedzial? Ja mysle ze ich kreci sam fakt ze laska to robi....niewiem czy sa jakies doznania wtedy ;) Przynajmniej moj powiedzial ze czuje sie normalnie hehe.

Normalnie, on nie jest zbyt rozmowny jeśli chodzi o takie tematy. Myślisz, że dlaczego ja tu jestem ;) Z chęci zaspokojenia niewiedzy? :D

Gość kdkdsk
dzulia a skąd ci wogóle przyszedl do głowy taki pomysł co ? coś ty wymyśliła ? po cholerę tam pchac język ?

A bo mi takie różne durnowate pomysły do głowy przychodzą czasem :D Nauka to podobno klucz potęgi, a ja lubię różne fajne klucze kolekcjonować.

Gość kdkdsk
dobra to może jakieś ciekawsze pomysły masz , bo ten tak średnio , pomyśl o biedakach którym zakłada sięcewnik chociaż znowu z drugiej strony ,nomen omen, druga dziurka też do czego innego służy :)