Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam w korcu maku pana

jestem taka ładna a żaden facet

Polecane posty

nie chce o mnie zabiegać na dłużej, kwiaty kupują na 2 spotkania, potem już koniec, nie walczą o mnie jak mówię, że odchodzę, po prostu mnie puszczają i nie dzwonią

Gość łop łop łopa gangnam stajl
może głupota idzie w parze z urodą :classic_cool:

nie jestem głupia, skonczylam studia, czytam ksiazki, chodze do kina, najbardziej boli mnie to, ze o mnie nie walcza jak odchodze

Gość frfg5rgf
a oni podobają się tobie?jeszcze trafisz na odpowiedniego;)

To że skończyłaś studia i czytasz książki nie świadczy o tym że nie jesteś głupia :D No i w ogóle wiesz, ZSW jest od paru ładnych lat zniesiona, nie ma dzisiaj prawdziwych facetów już i to Wy drogie panie musicie o te ciotki zabiegać dzisiaj a nie one o Was :D

i co z tego? sam fakt tego, że kino podajesz jako przykład na poparcie Twojej mądrości mówi o tym, że jednak jesteś głupia :classic_cool: mimo tych przeczytanych książek i skończonych studiów :classic_cool:🖐️

Gość holkam
widocznie tracisz przy bliższym poznaniu ;-)

ale przecież łatwo wyczuć czy ktoś jes glupi czy nie chocby po samym pisaniu np n aforum, wydaje mi sie ze spelniam wszystkie warunki ortografii

no wlasnie... trace, ale co trace? nie wydaje mi sie zebym brzydła, wrecz przeciwnie iwle osob mowi mi ze kwitne, rozwijam sie z paka w kwiat moja teoria jest taka, że ci faceci uciekają, bo się boją, że mnie stracą i wolą wcześniej odejść, wg mnie to tchórzostwo

:D to podszyw? :classic_cool:

Gość dkfldkfdwsw
może masz to co ja, zakochujesz się w hujach. Ja w końcu poznałam ideała i rzygać mi się chce jak myslę o tych chamach

Gość GdziesiępodziałymeGenitalia.
Motywy przecież w ogólnym rozrachunku się nie liczą. Zostają Ci byłe ludy kolonialne z Bliskiego Wschodu i Afryki :P

Nie walczą o nią jak mówi, że odchodzi ojejku. A po co mają robić z siebie pajaców? Odchodzisz to spadaj i tyle.

Gość Sędzia Anna Maria W.
To zdecydowanie najmocniejszy topiki dzisiaj, 10/10 :classic_cool:

Zakochujesz się w chujach ? A nie trafiają Ci się tacy ? Kobiety którym wybranek mocno dał w kość, to piszą tutaj że im się trafił taki.

Normalnie jak totolotka trafiają tych facetów. Na matmie w średniej był Rachunek prawdopodobieństwa. Trafianie się tych facetów, co one opisują na kafeterii i ta dziedzina matmy to mają sporo ze sobą wspólnego. Nie mają przecież wpływu na to na kogo trafią.

Gość wodzu prowadź
no dobra wystarczy tej błazenady, wiele kobiet samotnych postępuje w jednakowy sposób traktując randki jako dyscyplinę sportową a robią to z nudów, czyli pozwalają się zaprosić na randkę i na gorącą czekoladę z pianą , dodatkowo zaliczy szarlotkę w cukierni na koszt faceta i stwierdza kobieta, że ten facet jest totalnym idiotą albo wyszukuje inne wady u tego faceta, więc skoro frajer zaprosił i zapłacił to teraz musi spadać a jutro na liście do sponsoringu jest zapisany Jurek i Alek na późny wieczór, więc kobieta nudzić się nie będzie w towarzystwie facetów , był dwusetny to będzie trzysetny a potem tysięczny , wiele kobiet się pociesza, że nigdy w życiu nie będą same i samotne i chcą się bawić oraz korzystać z życia na koszt facetów i mówią o tym głośno i wyraźnie

Gość zenek123456777
Średniowiecze, jak widać. Tylko zamiast kolczugi krawacik, a zamiast miecza kwiatki :D