Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość holkam

zimny drań się zakochał.... fakt czy fikcja ?????

Polecane posty

Gość holkam

pewnie gdyby nie fakt,ze zalezy mi na pewnym "draniu" ( w przenosni.... chodzi raczej o wolnego strzelca skupionego na sobie....nie o jakiegos lamacza serc...) nie pisalabym tutaj..... poznalam go jakies 4 lata temu.... ujal mnie swoja pewnoscia siebie , pasjami, tym co robi na codzien.... wolnoscia, ktora zyl do tej pory.... byl jak dziecko dazace do realizacji najskrytszych marzen.... kobiety? przelotne romanse.... zawsze byla sam dla siebie... cholernie fajny przy tym facet.... interesujący...pełen życia.... skrycie podkochuje sie w nim od pierwszego spotkania (zreszta sluzbowego).... jestesmy dobrymi kumplami....nic wiecej...nigdy nie spojrzal na mnie jak na obiekt westchnien.... wiem, ze nie jestem supermodelka... jakis czas temu oglosil swiatu, ze zakochal sie.... on... ceniacy wolnosc ponad wszystko.... ?! Pan nieba i szos... pilot i easy rider w jednym.... zglupial z milosci jak twierdzi... Zabolalo mnie.... to ze to nie ja go zdobylam,ze to nie ja jestem na jej miejscu.... czy to mozliwe, ze jeszcze bedzie SZANSA...?

Gość kristofer76
pewnie fakt.... kazdego kiedys trafi...widocznie ona ma cos czego ci brak...

Gość lennnnka
moze ten nie byl ci przeznaczony... skoro znalazl połówkę dla siebie...