Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos tam..............

refundowana operacja w uk?

Polecane posty

Witam.mam ogromny problem z żylakami nóg, zwykły zabieg zastrzykami napewno nic tu już nie pomoże.mam pytanie czy w uk takie operacje są refundowane??

Gość sima
podobno sa refundowane.

Gość na pewno sa refundowane
oczywiscie za skierowaniem od GP

Gość prażanka
to zależy od gp, ja nie dostałam skierowania na operacje chociaż żylaki były bardzo widoczne a nogi były opuchnięte i obolałe. Znajoma już drugi rok walczy i nic nie zdziałała bo " to nie jest bezpośrednie zagrożenie dla życia tylko defekt kosmetyczny" Jednak jeśli już dostaniesz skierowanie na zabieg to jest on refundowany.

dziekuje za odpowiedz...w poniedzialek lece do gp....tabletki, masc nie pomaga od 2 dni sedze w domu owinieta bandarzem elastycznym a z bolu wyje, w pl pytalam ale to koszt od 1700zl no i uziemniona bym byla a wiadomo jak to tutaj jest z chorobowym dlugotrwalym.

Gość NHS Fan
Oczywiscie, idziesz do swojego GP, prosisz o skierowanie do szpitala na specjalistyczny oddzial. Tam cie jeszcze raz ogladaja, jesli sa na tyle zle ze kwalifikuja sie do operowania czakasz jakies 8-12 tygodni i na operacje. Nie placi sie za to.

Gość prażanka
ktos tam...... no to życzę powodzenia, ja już na szczęście mam za sobą ból nóg i żylaki, ale wiem co to znaczy

Gość Usuwanie Zylakow Londyn
Czesc Dziewczyny/Chlopacy, Male zylaki nog mozna usunac scleroterapia w czasie kilku bezbolesnych zabiegow . Duze Zylaki Nog nalezy usuwac operacyjnie. Wiecej informacji na www.UsuwanieZylakow.co.uk lub www.DifferentClinic.co.uk Pozdrawiam