Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzwoneczek8

Do mierzących temperature

Polecane posty

Gość Dzwoneczek8

Witam! Jakieś dwa lata temu mierzyłam sobie temperature bardzo duzo mi to dało bo przy nieregularnych cyklach dowiedziałam sie kiedy mam owulacje i przedewszystkim ,że druga faza jest umnie dość krótka (11 dni ) Potem leczenie rózne zawirowania i waza została wydłuzona do 14 w tym roku zaczełam mierzyć w maju i ok w czerwcu wyszło ,żę cykl bezowulacyjny w lipcu urlop wiec odpuściłam. A teraz sierpień mierze owulacja była ale o co mi chodzi w 9-10 dniu po owulacji spadła mi temperatura najpierw 9 dniu po owulacji 36,8 10 dniu po owulacji 36,7 Wiec sie podłamałam wczorajbo to wzkazuje z wczesniejszych moich obserwacji że dzień dwa i będzie @ i faza II znowu krótka ale dzis szok bo 11 dniu po owulacji tempka 37,00 i stąd moje lekkie zdziwienie wiem ,że rózne sytuacje wpływają na temperature ale mojąc wcześniejsze obserwacje wiem że takiego przebiegu niemiałam ciekawa jestem jak to dalej będzie. Zapraszam dziewczyny mierzące dow spólnych obserwacji i doświadczeń.

Witam:) Wydaje mi się,że to mogło(nie musiało) być zagnieżdżanie:) Jeżeli temp. zacznie wzrastać lub pozostanie na tym poziomie, to duże prawdopodobieństwo ciąży:)

Gość Dzwoneczek8
:) ? musze doczytać na ten temat w takim razie. Chciałabym by tak było. Wczoraj dodatkowo okropnie bolała mnie głowa i może przez to spadek. Organizmy kobiet są nie odgadnione. Iskierko też obserwujesz tempke? Celem starań czy znajomości siebie?

Gość czarnowlosa
Kiedy miałam jakieś wątpliwości to po prostu korzystałam z testera na ślinę. Wtedy wszystko się wyjaśniało :)

Gość Dzwoneczek8
Niespotkałam sie z tym tz z testerem na sline.Ale z tego co juz wyczytałam to on pomaga okreslić owulacje a ja wiem kiedy była bo był wzorcowy skok sluz płodny i teraz wszystkie tempki sa powyżej lini tylko ten spadek mnie zainteresował i ponowny wzrost bo no nowość w moich obserwacjach. Z nowości w tym cyklu to nie odczuwam dla bólu piersi który pojawiał sie ok tygodnia przed @ za to boli mnie kość ogonowa he he.Niedługo sie wyjaśni co sie dzieje możę jakieś zakłócenia spowodowały spadek jutro 12 dzień drugiej Fazy wiec jeszcze z 4 dni i bede wiedziec co i jak :)

osoba wyżej bardzo namolnie owy tester na ślinę reklamuje tu na forum, więc nie wdawałabym się z nią w dyskusje. testery na ślinę - sądząc po opiniach UŻYTKOWNICZEK, nie osób którym płaci się za reklamę - po prostu nie działają.

Gość Dzwoneczek8
Kurcze dziś 12 dzień po owulacji i znowu spadek do 36,7 czyli idzie w strone @ mam nadzieje ,żę jutro skoku nie bedzie bo to mnie zmartwi.

kochane jak chcecie wiedzieć wszystko o plodności to sie zalogujcie w pewnym portalu. nie chce robić reklamy dlatego zainteresowane proszę o maila. ja korzystam i jestem bardzo zadowolona. justyna.kempa@o2.pl