Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce do rossiji

Marzy mi się emigracja do rosji.

Polecane posty

Gość chce do rossiji

jest to piękny kraj z bogatą kulturą. największe mocarstwo świata, kraj wielu możliwości i nieodkrytych dróg kto jedzie ze mną.odkrywać ten piękny kraj.

Gość oszustka-szulerka
Wybierasz sie tam?Jade z toba.

Gość spoko loko
Ja tez chcę :D

Gość spoko loko
Nie, nic konkretengo, ale bardzo bym chciała tam pojechać. Kocham język rosyjski, chciałabym odiwedzić Rosję. Ale oni chyba nas nie lubią;) Kolega stamtąd pochodzący mówił, ze po zamieszkach na euro oni nas znienawidzili..:P

cóż jeśłi pojedziesz z takim nastawieniem że nas nie lubią to pewnie tak będzie. rosja to ciekawy kraj i cywilizowany.również chciałbym się tam wybrać ale narazie trochę niema czasu. i niewiem jak z kosztami wizy. a rosjanie to normalni ludzie, o wiele lepiej mi się z nimi rozmawiało niż z polakami, tylko nie radziłbym z nimi pić bo szybko padniesz :D. a jeśli cię nie stać na podróż do rosji. zawsze możesz pojechać na ukrainę, wyjdzie taniej a wschodnia część jest prorosyjska więc raczej bywa podobnie (nie mówie o zachodzie). ogólnie polecam na wyjazdy turystyczne choć na razie byłem tylko na ukrainie. więcej informacji znajdziesz na stronie rosjapl.info

Zgadzam sie całkowicie z nielubieuk, nastawienie jest najwazniejsze. Moj tata byl wiele razy w Rosji i gdy opowiada o tych podrozach wszyscy słuchaja z otwartymi buziami. Koszty wizy miesiecznej - turytycznej to ok 650 zł. Jesli chodzi o Ukraine to kraj kontrastów, warty w 100 procentach odwiedzenia, bylam w wielu miejscach i goraco polecam!