Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a_ta_palma?

KREW W MOCZU?! POMOCY!

Polecane posty

Gość a_ta_palma?

Witam! Od wczoraj pewien problem nie daje mi spokoju. Postaram się nakreślić sytuację. Jeżdziłam na rowerze w jeansachi koronkowych majtkach, które non stop mi się "wplątywały" co powodowało u mnie poczucie mega dyskomfortu, Jakoś to przeżyłam i dojechałam do domu.Ale zauważyłam coś niepokojącego,przy oddawaniu moczu, jak się lekko "wysilam" a potem się podcieram na papierze jest krew! Niby ciurkiem z moczem nie płynie, ale ostatnie krople na muszli są różowe! Bardzo się boję, nie wiem comi jest?Czy ma to związek z tym, że się tedy zatarłam na tym rowerze??Czy może (wiem, że to głupie) z octem jabłkowym,który pije dla zdrowia od dwóch dni? Już wariuję.W piątek wyjeżdżam za granicę i nie ma szansy zebym tam poszła.. HELP;(

Gość a_ta_palma?
, żebym tam poszła dolekarza oczywiście :( Doradzi ktoś??

Gość pitolenie
Zapierdalaj w podskokach do lekarza! Krew w moczy to bardo poważna sprawa i powiedz mu o tym rowerze i occie.

Gość zderrr
Ja myślę, że obtarłaś sobie od tych majtek..może weź lusterko i popatrz, czy nie ma tam ranki. Jeśli nic nie ma, nie jest nigdzie czerwone, to może warto do tego lekarza się udać, bo krew w moczu to nie wróży nic dobrego...

Gość a_ta_palma?
pitolenie no właśnie ale ja nie wiem czy to krew w moczu czy jakieś obtarcie... Jak się załatwiam to z moczem nie leci krew, jest normalnego koloru... Troszkę mnie teraz boli to miejsce i krew jest jak się podcieram... Może jest coś czym można to miejsce smarować//?

Gość kajabba
obtarłaś się i tyle.

Gość a_ta_palma?
ale kurcze piecze i boli mnie samusieńki środeczek... tam gdzie cewka..:( mam nadzieję, że to od obtarcia, bo wczoraj trochę się jej lało przy siusianiu... można coś z tm zrobić? Smarować czymś, cokolwiek???

Gość klightowa
ja bym przemyła tantum rosa, posmarowała solcoserylem jeśli to nie cewka lub alantanem w maści i tyle... a jak to cewka i jakieś lekkie zapalenie to bier prouro, ewentualnie jeszcze coś ziołowego i tyle...