Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Suprice

Sibutril- mój przyjaciel...

Polecane posty

Gość Suprice

Witam.czekam właśnie na przesyłkę,dziś mam zacząć walkę z moją nadwagą.dziś waze 86kg przy 170yy cm,czuję sie źle z tym balastem. Będę tu opisywać każdy dzień z sibutrilem a wy wspierające mnie w tej walce.

Gość pedtewtwe
wzięcie proszka na odchudzanie to żadna walka

Gość Suprice
To że wezmę tabletke nie znaczy że obrazu schudne to nie cudowna tabletka też trzeba stosować dietę i odzywiac się zdrowo więc jednak jest to walka.

Gość pedtewtwe
a co te tabletki maja własciwie dawac?

Gość Suprice
tabletki mają hamowac głód i .... dzis po 12ej wzięłam pierwszą no i od 2óch godzin czuję ich działanie , zawsze po pracy zucałam sie na jedzenie a dzis ? wrociłąm o 18ej i zjadłam tylko bułkę z wędliną i stop już po połowie jej mi sie nie chciało ,ale dokonczyłam ,od jutra bułkę zastąpię warzywami ,rosołkiem ,piersia z kurczaka gotowaną . czuje pragnienie ,jestem mega energiczna pomimo 2 kanapek zjedzonych w ciagu dnia ,jeszcze wczoraj byłoby mi słabo przy tak małej dawce kalorii ,czuje mocniejsze bicie serducha ,ale glodu poki co nie czuje wcale . zobaczymy.

Dzień 3 waga 85,5 kg menu wczorajsze 250 g jogurtu z kiwi + 2 łyżeczki Normolaxu serek wiejski z ananasem serek wiejski zwykły rosół chudy na piersi kurczęcej z marchewką i pomidorami z cebulą kromka razowca z sałatą i kiełbasą . dzis jeszcze niewiem co zjem ,ale pewnie tez w pracy kupie sobie te serki :) pozdrawiam .

Gość gość
Ja naczytałam się o P Izie i zamówiłam od Pana Roberta, myślałam ze z Anglii do Polski przesyłka jakiś tydzień będzie szla, a tu niespodzianka.Zapłaciłam w środę wieczorem, a w piątek rano listonosz przyniósł mi list polecony.Otwieram, a tu tabletki, wysłane było z Polski, czyli Pan Robert tez tutaj sprzedaje.Jestem bardzo zadowolona. Ja też polecam Pana Roberta !

Gość Inga03
Polecam Panią Aldonę, paczki dochodzą ekspresowo:) zysk.aldona@onet.pl

Gość Mirkaesw
Ja kupowalam u doktora odchudzanie, solidny sprzedawca i dzialajace leki, chyba jedyna taka strona w Polsce.

Gość szczęsliwamamusia
szczęsliwamamusia Czesć dziewczyny wiem ze to nie to forum ale mam do sprzedania subrutamine 20mg jedno całe op orginalnie zamknięte a 2 w połowie wykorzystane. Niestety muszę przerwać soją kuracje gdyż moje złe samopoczucie okazało się ciążą usmiech.gif wbrew temu co piszą o tych specyfikach ja odchudzałam sie tym 2 razy z bardzo dobrym skutkiem - 18 kg w ciągu 3 miesiecy bez wyrzeczeń usmiech.gif .Ponieważ tak jak napisałam nie mogę dale zazywać swoich tab odsprzedam je za rozsądną cenę. Nie jestem handlarką usmiech.gif to tab z mojego odchudzania. Jeśli ktoś będzie zainteresowany proszę o malla .Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie odchudzające się Ja niestety dopiero wrócę do mojej walki za rok...usmiech.gif

Gość gość
szczęsliwamamusiu podaj @, chetnie odkupię za rozsadną cenę :) Monika

Gość Olesia1979
Na potrzeby dzielenia się wiarygodna i nieanonimowa opinia na temat sprzedawców oraz wymiana doświadczeń podczas terapii Sibutrilem powstała zamknieta grupa na fejsbuku - Chudniemy z sibu. Nie akceptujemy zgłoszen sprzedawców. Każde konto przed akceptacja zostaje zweryfikowane. Profile z miesięcznym stażem na Facebooku również są automatycznie odrzucane przy prośbie o wstąpienie do grupy. Grupa nie sluzy nakrecaniu sprzedaży handlujacym Sibutrilem. Naszym celem jest dzielenie się opinią na temat wiarygodnych źródeł, a także wspieranie podczas terapii tym lekiem. Zapraszamy wszystkie przyszłe, obecne i byle Sibutrilki. Link do grupy: https://mobile.facebook.com/groups/1719533061 635633

Gość celinka656
Cześć. Podzielę się z Wami moją walką z nadwagą i to bardzo dużo 120kg 169cm więc to otyłość nie oszukujmy się. Powiem tak jak waży się tyle przez kilka lat to człowiek już nie widzi sam w sobie tej nadwagi albo nie chce widzieć lecz rodzina,ludzie widzą to i ciągle namawiali mnie idź do dietetyka zacznij chodzić na siłownie ok w końcu się przełamałam i poszłam do dietetyka na siłownie i tak co tygodniowa wizyta u dietetyka,portfel robił się coraz chudszy lecz nie ja aż podsłuchałam jak pewna Pani opowiada jak to Ona odchudza się na własną rękę z suplementem african mango http://szczupla-kobieta.pl i zaciekawiło mnie to gdy wróciłam do domu odpaliłam laptopa i zaczęłam przeglądać strony zamówiłam sobie na wypróbowanie i działa,oczywiście jem regularnie i stosuje suplement. Aktualnie ważę 72kg. W miesiąc gubiłam 12-14 kg więc dla mnie to było rewelacja;)

Gość gość
polecam uczciwego sprzedawcę 733566390