22natalii22 0 Napisano Sierpień 29, 2012 PILNE !!!! Pilnie odkupię tabletki antykoncepcyjne NARAYA. Nawet kilka opakować. proszę o szybki kontakt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lata 80 Napisano Sierpień 29, 2012 hej. sama je stosuje więc przy okazji zadam pytanie jak sie po nich czujesz? ile juz je stosujesz? waga? cera? libido? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
22natalii22 0 Napisano Sierpień 29, 2012 Czuje się bardzo dobrze, cera mi się poprawiła, libido ok. Stosuje je jakieś 6 miesięcy. Nic nie przytyłam. :) Więc polecam wszystkim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Majka_26_26 Napisano Sierpień 29, 2012 Hej :) Posiadam 2 opakowania zainteresowana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Majka_26_26 Napisano Sierpień 29, 2012 Naraya to tańszy odpowiednik Yasminelle :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
22natalii22 0 Napisano Sierpień 29, 2012 Majka_26_26 TAK JESTEM ZAINTERESOWANA !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Majka_26_26 Napisano Sierpień 29, 2012 Gdzie mieszkasz?-bo jeśli na terenie mojego miasta to zapraszam na odbiór osobisty . Jaką cenę proponujesz za 2 opakowania ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
22natalii22 0 Napisano Sierpień 29, 2012 Mieszkam koło Leszna wlkp 40zł za 2 opakowania? istnieje możliwość wysyłki, oczywiście pierw wpłace pieniążki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
22natalii22 0 Napisano Sierpień 29, 2012 Mieszkam koło Leszna wlkp 40zł za 2 opakowania? istnieje możliwość wysyłki, oczywiście pierw wpłace pieniążki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Majka_26_26 Napisano Sierpień 29, 2012 70 zł za 2 opakowania + wysyłka to moja propozycja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba żartujesz Napisano Sierpień 29, 2012 Hahahahaha Opakowanie średnio kosztuje 30-35 zł gdzie ty kupisz za 20 zł opakowanie dziewczyno??????!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
22natalii22 0 Napisano Sierpień 29, 2012 W lesznie wlkp w jednej z aptek płacę za opakowanie 27,84 :) a nie zdążę iść do lekarza po kolejne opakowanie z powodu wyjazdu, dlatego szukam pilnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba żartujesz Napisano Sierpień 29, 2012 ale na "lewo"zawsze jest dużo drożej ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
22natalii22 0 Napisano Sierpień 29, 2012 No to dzięki, chcesz jeszcze sobie zarobić? haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Majka_26_26 Napisano Sierpień 29, 2012 Rozumiem że nie jesteś zainteresowana podaną kwotą przezemnie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nsdjkfhaksjfnajksfakfns Napisano Wrzesień 30, 2012 ja kupie te dwa opakowania za to 70 zl;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość outofreach Napisano Listopad 7, 2012 Kupie opak. tabletek Naraya, najlepiej od osoby z Warszawy. Mój e-mail: outofreach23@wp.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wikp 0 Napisano Kwiecień 4, 2013 Sprzedam 2 opakowania Naraya!! 30 zł z wysyłką ;) Nowe, nie otwierane, kupione 2 tygodnie temu, czekają na nową właścicielkę !!;) bruneciara@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamka_Rz Napisano Październik 13, 2013 Hej mam do sprzedania dwa opakowania naraya wazne do 01/2016. Cena to 60zl + koszty wysyłki lub odbiór osobisty w Rzeszowie. kamilka.b@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WJD Napisano Styczeń 4, 2014 Czy ktoś posiada jeszcze tabletki na sprzedaż? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Assatic Napisano Marzec 20, 2014 Hej, sprzedam 3 pelne op. tebletek Naraya. Kupione pod koniec lutego br., wazne do 02/2016, nr serii LF02310A. cena: 30zl/op + ew. koszty przesylki (lb odbior osobisty w Szczecinie). Kontakt: assatic@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agnlas Napisano Wrzesień 25, 2014 Witam. Mam do sprzedania 3 opakowania Naraya ważne do 02/2016, numer serii LF02308A. Kontakt: agnlas@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 19, 2015 oddam tabletki naraya 3 opakowania za darmo . Tylko odbior osobisty Krakow . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2015 witam. mam do sprzedania 2 op. tabletek Naraya ważne do 02.2016 Gdańsk odbiór osobisty, możliwość wysłania pocztą. Cena jednego opakowania 20 zł + ew. koszty wysyłki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2015 witam. mam do sprzedania 2 op. tabletek Naraya ważne do 02.2016 Gdańsk odbiór osobisty, możliwość wysłania pocztą. Cena jednego opakowania 20 zł + ew. koszty wysyłki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 15, 2015 Mam do sprzedania 3 op tabletek NARAYA. Cena 90zł. odbiór - Szczecin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TOMOLSZTYN Napisano Maj 3, 2015 Kupię tabletki Naraya (21 tab) do 6 opakowań, proszę o info na tomek4200@interia.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość onawie93 Napisano Maj 5, 2015 Pilnie kupie opakowanie Naraya! Okolice: Katowice i pobliskie miasta. onawie9393@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tabs_wwa Napisano Sierpień 19, 2015 sprzedam 3 opakowania naraya (20zł za opakowanie). Dorzucam blister zapasowy (została około połowa) Odbiór osobisty Warszawa tabs@poczta.onet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sprzedam tanio Napisano Wrzesień 1, 2015 Mam do sprzedania 1 nowe opakowanie Naraya + odpis na drugie. Razem z wysyłką 35 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach