Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bhkhkcmbjfnxh

zrobilam cos bardzo zlego...

Polecane posty

Gość bhkhkcmbjfnxh

wiem, jestem okropna, ale weszlam na gg mojego chlopaka. pracuje na uczelni i zobaczylam ze od kilku dni rozmawia ze swoja studentka w sposob, ktory mi sie zdedywanie nie podoba. wszystko oparte na jakichs dziwnych podtekstach, ogolnie znam go i wiem, ze musi byc wkrecony w te rozmowy. o zadnym spotkaniu ani nic poki co nie ma mowy, ale mnie ten flirt doprowadza do szalu! i teraz pytanie: jak powinnam sie zachowac? co zrobic?

o zadnym spotkaniu ani nic poki co nie ma mowy Jesli to faktycznie jego studentka to moze oni widza sie codziennie i nic na to nie poradzisz. Jak sie zachowac? Albo wiecej nie wchodzic, a jesli juz, to ...zastanow sie na powaznie czy to jest facet dla ciebie. Jesli pracuje na uczelni to zawsze bedzie mial kontakt ze studentkami. I zawsze moze sie zdarzyc, ze jakas mu sie spodoba. Nie upilnujesz go jesli on bedzie chcial. Twoj problem nie jest chwilowy - bo przeczytalas cos na gg. Twoim problemem jest charakter faceta, ktorego pewnie kochasz. Albo mu zaufasz i nie bedziesz nigdy wiecej go sprawdzac, albo powiesz mu co przeczytalas i ze sie do takiego zwiazku nie nadajesz. A przeciez wiadomo co facet bedzie mowil. A ty polkniesz to pewnie jak pelikan wierzac, ze to sie nigdy wiecej nie powtorzy.

Gość bhkhkcmbjfnxh
tak szczerze to myslalam zeby trzymac reke na pulsie i za powiedzmy tydzien wejsc na to gg jeszcze raz... i zobaczyc jak sie sytuacja rozwinela tylko to juz w ogole chamstwo sie wydaje mi.

Jesli chcesz potwierdzenia tego flirtu, to tak zrob. Mozesz jeszcze 20 razy wejsc jesli chcesz dowiedziec sie jak sie ten kontakt rozwinie. Wez jednak pod uwage fakt, ze moze juz jutro twoj facet skasuje archiwum na gg i co? Zostaniem z nadwatlonym zaufaniem, nieszczesliwa bez jednego dowodu na ten flirt. Wiec jesli juz tam wchodzisz to skopiuj te rozmowy, zebys w razie czego miala jakis material dowodowy (sic!).