Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szerlokowa_pani

MIKRODERMABRAZJA CZY INNY ZABIEG? pytanie do kosmetyczek

Polecane posty

zastanawiam sie nad jakims zabiegiem na moja twarz, mam 29 lat, juz mam pierwsze zmarszczki - kurze lapki i dosc glebokie bruzdy na czole. do tego mam gdzieniegdzie czarne zaskorniki ktorych nie jestem w stanie usunac recznie ( sa zbyt gleboko jesli zaczne dlubac to zrobi sie wielki pryszcz, juz kiedys cos takiego zrobilam), do tego mam plamki i przebarwienia po krostkach. co byscie poradzili? pytam glownie kosmetyczek bo one beda wiedzialy jaki zabieg na taka twarz bedzie najlepszy. poradzcie prosze!!

Gość NIEZORINTOWANA JA
poczytaj o OCM.

Gość pytajacamalami
Najlepiej jeśli skierujesz sie do gabinetu na konsulatcje. Tylko tam kosmetyczka bedzie Ci w stanie powiedziec co zrobic, przez neta mozna tylko gdybac. Moze mikrodermabrazja, moze Bioelectropeeling, moze fale radiowe, moze tez cos z kawitacja, oxybrazja. Mozliwosci jest mnostwo. Udaj sie tylko do salonu z dobra opinia, ktory ma duzo sprzetu.

Gość anusia765432
wiesz co jak bedziesz u kosmetyczki to ona sama ci podpowie ja /jestem "troche" starsza od ciebie i tez chcialam mikrodermabrazja a ona do mnie mowi ze mi mikrodermabrazja nic nie da tylko musze miec kwasy i faktycznie kwasy sa fajne bo wygladzaja buzie a jesli chodzi o zmarszczki mimiczne rto sie wybieram do salonu na zabieg na oczy lift eye to sie nazywa czy jakos tak....

Gość anusia765432
wlasnie teraz sie doczytalam w twoim poscie jak masz przebarwienia to tylko kwasy ładnie ci wygladza buzie mikrodermabrazja jest za delikatna ....