Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolcia1990

LUTY 2013 -ZAPRASZAM PRZYSZLE MAMUSIE :)

Polecane posty

Witam wszystkie mamusie z lutego 2013 :) wiem ze jest juz kilka topikow na ten temat, ale tam ciezko by bylo przeczytac wszystkie wypowiedzi od poczatku... Zapraszam do wspolnych rozmow na tematy dotyczace "naszych ciaz" :)

super!! mam nadzieje ze reszta dziewczyn tez tu zagladnie, nie chcaialm pisac tam na forum bo by i tu sie przyczepil :)

ufff naprawde ten ktos wyprowadzil mnie z rownowagi... ma tupet... ale jestem zla!! a tak fajnie zaczal rozkrecac sie temat :)

czuje sie git tylko zawsze ciezko mi sie zabrac do roboty ale to przez kafe... niestety po przeprowadzce nie zdazylam zaczac pracowac w nowym miejscu zamieszkania i tak narazie jestem pania domu. ale zawod pozwala mi na dorobienie w domu(fryzjerka) wiec nie jest tak zle

no ja mam tyle dobrze ze na L4 jestem (sorki ze pytam jeszcze raz ale ciezko tam bylo sie dowiedziec ktora to ktora) teraz juz pamietam Twoja wypowiesz i o "chrzesnych" brachach Twojego :P tak?

w hurtownii farmaceutycznej, moje stanowisko pracy nie pozwala mi pracowac tam dalej z powodu ciazy, wiec "sie bycze" i przygotowuje na przyjecie na swiat mojego skarba :)

Gość prawo
poszyw dalej dziala pod twoim nickiem

Gość szalona mamuśka
to ty dajesz zdjęcie swojego dziecka do oceny na kafe?? kurwa co za niedojrzała kobieta

przeszlysmy z karolcia z innego topicu bo tam wlazil podszyw tu jest prawdziwa karolcia a nie podszyw. podszyw ma w nicku zamiast L duzeI a karolcia male L jak sie przyjrzec to widac

na moje podszywem byla tzn jest laura karolcia bo jak ona wchodzila na forum to byl i podszyw a jaj jej nie bylo to i byl z podszywem spokoj... poza tym widzialas jej zdj? taki plaski brzuch w 16 tyg? cos tu nie gra

nie ma sie co przejmowac. najwazniejsze ze tu nie dotarl. pozatym wiesz czemu mysle ze to laura? bo ona od razu wiedziala czym sie rozni podszyw od nas. ze przy mnie zrobil o ze jak ty mialas takkala to ze zamiast l wstawione jest duze i a jak zmienilas na karolcia to napisala ze zaraz podszyw tez sie podszyje do zamiast l wstawi znow duze i. pare minut i sie tak stalo...

Gość niuniulkai
tiaa dopiero co dziecko ma małe i już znowu w ciaży dziwne ;p PS. jak mozna własne dziecko oceniać ;/

Gość Monika dziewczyna ratownika...
Idiotko nie zabieraj komuś zdjęcia dziecka i nie wystawiaj na ocene ludzie to mają z garem ;/

Gość kurmacjapierole
jak byscie nie zauwazyli ten ktos sie podszywa pod karolcia hahaha jakie tempoty !!

spadajcie z tego watku do tego z ktorego przylazlyscie i doczytajcie ze tam pisal podszyw prawdziwej karolci1990!!!! co za tepi ludzie

zaplon maja jak w starym tarpanie, juz dawno sprawa wyjasniona ale ktos ostatnie slowo musi powiedziec

pod laure podszyl sie tylko w jednym poscie i to nie tak chamsko jak pod nas to po pierwsze a po drugie laura od poczatku miala pisany nick duza litera... to tez daje do myslenia

Gość kurmacjapierole
nie wiem, powiem Ci ze wkurza mnie to i dodechcailo mi sie calkowicie siedzenie tutaj, szkoda bo wymienialysmy sie "doswiadczeniami" ja pie*dole!!

Gość kropka88 ...
do autorki i ty nazywasz siebie matką i oceniasz własne dzieci drugie też będziesz wszędzie wstawiać

Gość z poprzedniego topiku
swoją drogą kobiety jak 90 to rocznik karolci to niezły ma staż 2 dzieci a taki wiek ;) hmmm