Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makal

boże co robić

Polecane posty

Gość makal

on 34 lata ja 30 9miesięcy po rozstaniu teraz niby kumplowanie czasem wykorzystam go do seksu Minął czas i widzę jakim wspaniałym facetem jest i wiem, że lepszego nie znajdę ba nawet nie chcę. On spędza ze mną czas jest fajnie mówi do mnie skarbie, zdrobniale poznawala sobie na bliskość ale czasami. Wczoraj znów rozmowa o nas ......ze on wybrał i postanowił że ze mną nie będzie bo nie ma wiary w to, bonie umie zapomnieć o tym co było z mojej strony złego. mówi, że nic nie czuje do mnie ze lubi , ale w to nie wierzę tak sobie ułożyłw głowie tylko kurde jak to zmienić? kocham go jest wspaniałym człowiekiem a ja go zajeździłam na amen.

Gość wiocha wiocha wiocha
Co mu zrobiłaś konkretnie?

Gość makal
trułam, kłociłam nie słuchałam nie miałam swoich zainteresowań skupiłam sie tylko na nim i go zadusiłam sobą on ma tak wbite do głowy te złe rzeczy że nie wiem jak to wykorzenić chodź ostatnio zaczął mówić o naszy związku jako wspaniałej rzeczy jakie fajne rzeczy robiliśmy i że zawsze będzie mnie pamiętał kurde nie wiem co robić może olać zostawić:? jak już go ostatnio ignorowałam to biegał za mną strasznie teraz znów jest pewny i już sie nie stara

Gość byle dalej
No to chyba sama sobie odpowiedziałaś...

Gość makal
pukac nie chce tez

Gość makal
to ja to inicjuje czasami

On teraz ma Cię w garści tak samo,jak ja byłego.Z tym,że nie wiem co twojemu w główce siedzi...Ja się po prostu zabawiam z ex a na koniec,gdy już będzie latał jak piesek-kopnę w dupę :)

Gość makal
fakt ma w garści wie ze go kocham więc jedynym wyjściem jest sie nie odzywać i zobaczyc jaki efekt nie sadzę by się mną bawił nie jest takim człowiekiem a czemu kopniesz w dupe?