Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cytrynkaaaaaaa

Nosidło

Polecane posty

Gość cytrynkaaaaaaa

Cześć. Mam córeczkę w wieku czterech miesięcy. Czy mogę ją już nosić w nosidełku? ( takim na brzuch ) a jeśli tak to jakiej firmy są dobre?

Gość mama_monia
Są firmy, które produkują dla takich maluszków. Najlepiej sobie poszukaj ergonomika

Gość mój pkt widzenia
polecam firmę Womar, nosiłam córkę od 4 miesiąca do ponad roku

Gość cytrynkaaaaaaa
już sobie zaglądam na ich stronę

Gość cytrynkaaaaaaa
"mój pkt widzenia" a wygodnie Ci się nosiło? w sensie nie bolał Cię kręgosłup? bo to jednak trochę jest kilogramów do udźwignięcia

Gość mama_monia
nie nie boli kręgosłup, pod warunkiem że masz dobre nosidełko. my mieliśmy z pasem biodrowym, który odciążał kręgosłup. też mieliśmy z Womaru jak tam ktoś wspomniał, ale zupełnie inny model. jak wrócimy ze spaceru to poszukam :)

Gość fjdbfjvyrfvdjc
Nosidło jest super! Ale nie takie z tych starych, w których dziecko wisi na kroczu, tylko mei tai, ergonomiczne, albo hybryda. Są dość drogie, ale warto, ja mam problemy z kręgosłupem, po przyniesieniu zakupów leżę pół dnia i płaczę z bólu, a w nosidle ergonomicznym mogę nosić roczną córkę cały dzień i dosłownie w ogóle nie czuję jej ciężaru. A jak chcesz, to mogę Ci polecić wspaniałą dziewczynę, która szyje takie nosidła na zamówienie, możesz sobie sama zaprojektować jakąś ekstra aplikację :)

Gość cytrynkaaaaaaa
a ma ta dziewczyna jakąś stronkę?

Gość zonaKraka
Też polecam mei-tai, najzdrowsze dla dziecka i bardzo wygodne dla mamy. Mogę rzucić link do kogoś kto szyje, a jak masz szyjącą mamę czy koleżankę łatwo znaleźć wykrój na takie.

Gość fjdbfjvyrfvdjc
Tak, pathi.pl To nie żadna moja znajoma, ani reklama, po prostu jestem zachwycona nosidłem od niej.