Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zebulgaaaaaaaa

ZDJECIA Moich zębów przed i po

Polecane posty

Gość zebulgaaaaaaaa
no wiem ,ze maja dziwny kształt , ale nic na to nie poradze ..

Gość zebulgaaaaaaaa
mam aparat bez gumek jakis innowation czy cos, jakis taki lepszy :P no pierwsze 2 tygodnie jest tragedia, ja nic nie moglam gryzc tak mnie bolaly zęby , ale szybko sie mozna przyzwyczaic :P

Gość bonjurre
f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4663904 Ja nosilam aparat 2 lata, potem mialam retencyjny, a zeby i tak troche sie przesunely i nie byly takie proste jak po sciagnieciu. Do tego zrobily sie slabsze i nadwrazliwe.

Gość konwersyyy
No właśnie ładniej taki wygląda bez gumek:) Ja mam od marca założony bihelix więc wiem co to ból zębów po wizycie u orto, na początku też bolały mnie z 2 tygodnie, ale wydaje mi się, że jak już założę na stałe to będzie jeszcze gorzej:)

Gość konwersyyy
Widocznie byłaś jednym z niewielu przypadków.I to nie oznacza, że autorce TEŻ się zęby przesuną ;)

Gość aparatka stara
Moja Droga, Zeby jak zęby - nie napalaj się na nie wiadomo jaki efekt - będzie fajnie przez najbliższy rok, dwa góra trzy.. Wiem co mówie - miałam aparat góra i dół, noszony długo bo 4 lata, koszty nieziemskie, ból przeogromny, poranione policzki, krwawiące dziąsła - ale Ty to już znasz.. No więc po 4 latach zdjęto mi aparat, zęby osłabione, zaczęły się odwapniać, były prościutkie jak od linijki.. przez 2 lata.. teraz - 6 lat po zdjęciu góra trzyma się jako tako (przesuneła się ale idzie przezyc) ale dół to masakra, zęby się tak poprzesuwały że nikt mi nie uwierzyłby ze nosiłam aparat 4 lata.. z mojej perspektywy - wydane na prawde strasznie dużo pieniędzy na 2 renomowanych ortodontów, a po kilku latach efekt średni na pewno nie wart tej kasy i bólu który musiałam znosić.. wyszłoby na to samo jakbym licówki dobie zrobiła a tak to teraz cholera mnie bierze jak patrze na moje zeby na dole..

Gość zebulgaaaaaaaa
mam nadzieje , ze sie nie przesuna , to by byla tragedia

Gość zebulgaaaaaaaa
aparatko a aparat retencyjny nosilas systematycznie ?

Gość zebulgaaaaaaaa
up

Gość aparatka stara
wszystko wg zaleceń ortodonty.. plus czyszczenie zębów co kwartał taką maszyną pod ciśnieniem podczas noszenia aparatu - g.. dało bo się przebarwiły i odwapniały

Gość njktz
a ona ci cofneła te zeby czy wysuneła do przodu ?

Gość obskocz mi kuraka
ale ohydne zeby jakieś krótkie i lopatowate jakby starte, ohyda , na drugim zdjeciu nie widac zmian

Gość 47u5euhfd
ładniejsze były przed

Gość 35tgweg
12:37 [zgłoś do usunięcia] longobardo No pewnie ze dentysta...a wiesz dlaczego ? bo kazdy pacjent ma swoje paranoje i chce zeczy niemozliwych tak jak ty No pewnie że nie dentysta....a wiesz dlaczego? bo dentysta nie zajmuje się wadami zgryzu ciućmo głupia!!!!!!!