Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ppaauulliinnkkaa91

PROSZĘ POMÓŻCIE- PROBLEM Z PAMIECIĄ

Polecane posty

Witam :) Mam 21 lat ale tu nie chodzi o mnie... Martwię się o mojego ojca.. Ma on 45 lat, ponad rok temu skarżył się na drętwienie i brak czucia w kończynie dolnej... był u specjalisty i okazało się, że ma narośl na kręgosłupie...Ma 2 grupę niepełnosprawności. Już się polepszyło ale teraz martwi mnie coś innego... Od około miesiąca zaobserwowaliśmy z rodziną u niego problemy z pamięcią. Zapomina prostych rzeczy tj który jest dzień tygodnia mimo to że pytał się o to 5 razy, jak gdzieś jedziemy to kilka razy się pyta gdzie jedziemy. Zawoził mnie raz do pracy na 18 a o godz 21 pytał się gdzie ja jestem... to nie jest dla mnie normalne. My już z nim w domu dostajemy w głowę... a staramy się być spokojni i tłumaczyć mu żeby pomyślał trochę zanim o coś się zapyta. I jak się bardziej skoncentruje to potrafi sobie niektóre rzeczy przypomnieć. Nie ma już w sobie tyle energii co miał kiedyś, jest ospały- bardzo dużo śpi. Wcale się nie denerwuje jest łagodny jak baranek... Hmm... ja już nie wiem jak mamy z nim postępować. Ma umówioną wizytę u neurologa i psychologa. Może ktoś z was albo ktoś z rodziny miał podobne objawy i może coś napisać w tej sprawie. Będę wdzięczna za każdy komentarz. Pozdrawiam :)

Gość sdfghjk
najpredzej do lekarza, za pare miesiecy nie bedzie wiedzial gdzie mieszka, poczatki choroby mozna jeszcze wyleczyc