Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzannnaaa

Czy taka osoba może w ogóle byc lekarzem????? jak to możliwe?

Polecane posty

Gość zuzannnaaa

moja współlokatorka z którą od roku wynajmuje mieszkanie i niedługo do niej wracam studiuje na drugim roku medycyny(od przysżłego roku na trzecim) i strasznie pali papierosy, jak siedzi w domu to zdarza sie ze wypala 2 paczki a wieczorem idzie jeszcze po trzecią :-o i mówi że zaczeła palić jeszcze w podstawówce :-o i taka osoba ma potem zostac lekarzem? :-o skoro nie dba o swoje zdrowie to co dopiero o pacjentów :-o

Gość paulina blondynka
Mój ojczym to też lekarz, i uwierz mi- to nie są osoby idealne.

Gość kasa kasa jeszscze raz to samo
Nie slyszalas o powiedzenieu ze szewc bez butow chodzi.Znam srodowisko lekarskie,duza czesc z tych osob nie dba wogole o swoje zdrowie.Niestety ale taka jest prawda.

Gość kasa kasa jeszscze raz to samo
przyjaciel moich rodzicow jest lekarzem,jest bardzo gruby,wrecz chorobliwie.Najlepiej jak sie spotkaja to wiadomo jest wodeczka,tluste jedzenie i wtedy on mowi do mojego ojca.nie jedz tyle bo tabletki na cholesterol bede musial ci przepisac.

byle nie paliła przy pacjentach lub chociaż im nie doradzała tego a będzie dobrze. a Ty widzę wcale nie zazdrościsz studiów współlokatorce, że zakładasz o niej temat: czy taka osoba może być lekarzem??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? XDXDXD