Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooooo sziiiiit

Ale wtope zaliczyłam!!!!!!

Polecane posty

Gość ooooo sziiiiit

siedze przed kompem czerwona jak burak i wstyd mi jak cholera........................

Gość ghumgh
cóż sie stało ?

Gość dllaczego
???

Gość Siti
aż taka klapa ?

Gość ooooo sziiiiit
zesrałam sie w majty :(

Gość ooooo sziiiiit
wstyd miiiii........... wyslalam maial przez gumtree o prace, a w domysle byl inny adres wpisany, nie moj....

Gość ujgiuhgi
a czyj?

Gość ja tez wtope zaliczylam
u dentysty:o

Gość ooooo sziiiiit
nie wiem, to nie moj komp. z wulgarną nazwą był......... nie dosc ze nie dostane pracy to jeszcze taki wstyd....

Gość ja toże wtopiłem
Jak się spotkałem z laską na pierwszej randce i jak mi robiła loda to się spuściłem proto w usta, jakoś tak nieoczekiwanie. Wkurzyła się ździebko, zwłaszcza że to pierwsza randka

Gość Siti
a skąd masz taką pewność, że przyszły pracodawca nie zna się na jajach ?

Gość wrrrrerre
on ma kurze jaja

Gość ooooo sziiiiit
nie wiem,nie obchodzi mnie to, nie chce zbey nic zlego o mnie nie pomyslal................

Gość ooooo sziiiiit
blagam pocieszcie mnie............ tam bylo przeciez moje cv wsyzstkie dane.....

Gość ooooo sziiiiit
z seksem w nazwie.............. czytam teraz o najwiekszych topach kafeteriuszy ale czuje ze moja i tak ich przebija...

Gość wqswqs
proteaza, te zdjecie co masz w stopce. Uważam ze zółte kolczyki ci nie pasują zbytnio

Gość ujgiuhgi
szukałaś sponsora?

Gość ooooo sziiiiit
niee, nic z tych rzeczy... pracodawca to kobieta, a praca wymaga nieposzlakowanej opinii, jestem skonczona...

Gość jesli macie pomysł
gdybym dostala takiego maila w sprawie pracy, to owszem, rozwalilby mnie na łopatki - ale ja mam duzy luz w zyciu, wiec na pewno nie pomyslalabym sobie czegos strasznego, natomiast- niestety zakladając, ze zostalo to wyslane umyslnie, potraktowalabym z duzym dystansem oferte tej osoby, pewnie nie bylabym zainteresowana co by te osobę moglo w moich oczach uratowac ? sprostowanie, ze tamten podany wczesnej mail to pomylka :D bładzic ludzka rzecz

Gość ooooo sziiiiit
sprostowanie juz wyslalam nawet zadzwonilam do tej babeczki......

Gość jesli macie pomysł
a to szlo do jakiegos dzialu Hr czy bezposrednio do pracodawcy ? to duza firma ?

Gość ooooo sziiiiit
a czy to wazne?? :( jakie moga byc tego konsekwencje? a jesli sie jeszcze do mnie odezwie to spotkac sie czy nie odiberac tel?

Gość kafe to pozeracz czasuuuu
na Twoim miejscu bym wyslala zgloszenie jeszcze raz ze swojego maila i przeprosila za wulgarny nick, napisala ze zorientowalas sie jak juz wyslalas ze nie ze swojego konta jestes zalogowana i nie mialas od razu tej swiadomosci, bo nie korzystasz ze swoejgo komputera. chyba tylko tak uratujesz sytuacje. ja bym tak zrobila. i tak maja Twoje dane. lepiej tak niz zamilknac.

Gość ooooo sziiiiit
adres mailowy z którego wysłałam swoje cv z danymi brzmiał : obciagamkutasy@interia.pl

Gość jesli macie pomysł
konsekwencje żadne :) pytalam, bo w Hr siedzą zazwyczaj nadete buraki, po gownianych kierunkach studiów, ktorym sie wydaje, ze maja ekstra fuchę i rzadzą ;) i takie osoby moga nie mieć wystarczającego dystansu własciciele są zazwyczaj mniej nadęci i jest szansa, ze nie bedą robic wielkiej tragedii z powodu takiej pierdoły w sumie, zycie nie jest smiertelnie powazne, nie przejmuj się

Gość ooooo sziiiiit
albo mi uwierzy albo nie.... mam nadzieje ze na tym sie skonczy. mam ochote zapasc sie pod ziemie..... kiedys czesto mi sie rozne wpadki zdarzaly (spasc ze schodow itd) od paru lat jestem bardzo ostrozna,, nie pozwalam sobie na wtopy i przyszla kryska na matyska... wtopa roku....

Moze szefowa to seksoholiczka = bedziesz miala plusa. Myslisz, ze wszyscy ludzie sa tacy porzadni i prawi? - szczegolnie Ci na wyzszych poziomie dbaja o swoje doznania i sie ich nie wstydza, zatem pewnie zyskasz sobie tym ich sympatie :)