Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukający 34lata

poszukuję bezpruderyjnej kochanki

Polecane posty

Gość szukający 34lata
niestety nie .A ty miałas kochanka męza masz dzieci? I napisz cos o sobie?

Gość ona 33...
problem w tym, że dzielą nas dwa województwa :O, doczytałam teraz że jesteś ze śląska...

Gość szukający 34lata
do zrobienia obiadu-)

Gość szukający 34lata
dwa województwa powiadasz,ale z ciekawosci zapytam,szukasz jestes w stałym związku ?

Gość ona 33...
kochanka to chyba bardziej do zrobienia "deseru" :P

Gość ona 33...
Jestem w związku. Kończę za chwilę pracę, także tymczasowo się żegnam.

Gość szukający 34lata
do usłyszenia jutro do południa.odezwij sie bede czekal

ona 33... ja też mam 33 (jezeli to Twój wiek), też jestem w pracy ( niestety nie kończę w najbliższym czasie), może nawiążemy jakiś kontakt?

Gość szukający 34lata
jesli masz ochotę? nie ma sprawy

Gość vmxxx
Nie jestes kochający, skoro chcesz zdradzać żonę, nie masz pojęcia o miłości bydlaku!!!!!!!!

Gość vmxxx
Człowieku jesteś zwykłym śmieciem, mam nadzieję, że Twoja żona się dowie zabierze dzieci i zostawi Cię samego, a wielu juz takich było co tu ryczeli na forum,że ich żona opuściła,że są samotni jak psy i samotnie zdechną!!!!

Gość szukający 34lata
widzę miłość i zrozumienie na forum...

@szukający 34lata taaa, szczególnie widać je w stosunku do twojej biednej i nieświadomej żony :o

Chłopie, znajdź sobie jakiś czat erotyczny, najlepiej z kamerkami i tam szukaj kurwiszcza, które cię zadowoli. Tylko najpierw uświadom żonę, co masz zamiar zrobić, no chyba, że jesteś leszczem i tchórzem :D Gorzej, jak żonę zarazisz jakąś chorobą weneryczną albo mendami. Mam nadzieję, że wtedy szybko ci pokaże, gdzie są drzwi w mieszkaniu i na odchodne, z walizeczką wypchaną twoim dorobkiem (czyt. podartymi gaciami i dziurawymi skarpetami) dostaniesz kopa w dupę.

No i po co te moralizatorskie wywody? Nasz trzydziestoczterolatek już na pewno się z własnym sumieniem rozprawił. Nie potraficie zrozumieć potrzeby innego człowieka to nie oceniajcie i nie krytykujcie. Dla niego ważny jest seks i bez odpowiedniego zaspokojenia swoich potrzeb ciężko mu się żyje. Dla innych może być to coś innego, nie wiem, żarcie na przykład, ciekawe jak by taki fascynat kulinariów jeden z drugim śpiewał po 15 latach niedojadania. Poza tym autor wprost napisał, że kocha żonę i rodzinę, a zatem podjęcie wyboru takiego jak dokonał, z pewnością nie było dla niego łatwe. Swoją drogą ciekawe, że się żadnej "jej" tu jeszcze nie oberwało :P szukający 34lata masz jakiś email?

Poszukujesz mówisz ? A kto jej nie poszukuje... Pewnie 99,99% facetów na tym forum jej poszukuje. Ale powodzonka życzę koledze, na pewno niektórym się udaje ;) Jakoś się trzeba pocieszać ;)

Gość pytanie dodatkowe
tak tylko zapytam dlaczego sądzisz, że jakas kobieta Ci da, skoro nawet wlasna zona nie chce ?

Gość facet 35
dziękuje Julietto -)

Gość taki ktory wie i bywa
Szukanie na kafe chyba nie jest najlepszym pomysłem bo siedzą tu same małolaty ktore mysla za majac 23 lata wiedza o zyciu wszystko. Mam spory ubaw z kobiet również "dojrzałych" wierzących bezkrytycznie w wieczną miłość i mysla ze jak są z chlopakiem trzy lata to juz wiedzą o związkach wszysto...a tfuuu. Pozyjecie zobaczycie. Facet napisał ze ma nromalle relacje w domu i szuka odskoczni. Kogo to dziwi? Poza tym stawia sprawe jasno. Zapewne żona jak wiekszosc kobiet tego swiata po urodzeniu dziecka chce seksu raz na miesiąc lub nawet rzadziej. Jakiekolwiek urozmicenie w łozku jest postrzegane przez szczyt perwersji. Doigrała sie to ma. Obrzucanie autora blotem niewiele da, pojdzie stąd gdzies indziej bedze szukał aż znajdzie, a chetnych kobiet na taki uklad jest duzo wiecej niz wam sie wydaje.

Gość szukający 34lata
taki ktory wie i bywa, dzieki lecz moze i masz racje że jakos mi to nieudolnie idzie. Tak się za to biorę jak pies do jeża -)

Gość taki ktory wie i bywa
Szukający spoko... probuj tutaj moze jakaś perełka sie trafi. Jestem ciut starszy od Ciebie wiec wiem jak to wyglada. Ja mam to szczescie ze seks dla mojej zony nie jest przykrym obowiązkiem, ale mam sporo znjomych małżeństw i widze co sie dzieje. Zony moich kolegów to robią sobie i mężom wieką krzywdę chyba nie do konca swiadomie odmawiając seksu. Kwestią czasu jest to by znaleźli sobie kogos na boku...a moze juz kogos mają?

Gość szukający 34lata
madziu ,pozyjesz a i tak cięzko będzie zrozumiec