Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukający 34lata

poszukuję bezpruderyjnej kochanki

Polecane posty

Gość władzia 66
a stare panie tez zy to juz nie

Gość lubię mojego kochanka
poszukaj na portalu randkowym, na o2 na przykład, albo na zbiornik.com tutaj nie znajdziesz...

taki ktory wie i bywa a mnie smiesza takie dziadygi jak ty, ktore sie pusza bo 'wszystko wiedza o zyciu' no i gowno cie to obchodzi co kto wie. I nie pozwalaj sobie nazywac doroslych osob malolatami, stary pierniku, juz ci chryzantema z dupy jebie.

Gość taki ktory wie i bywa
magdzia No własnie, albo albo. Jesli sie nie bzykam z własnym facetem to nie powinno mnie to dziwić ze kogos na boku ma. Małżeństwo to nie tylko wspolne dzieci mieszkanie wakacje czy placenie rachunkow, to rownież seks ktory dla facetów jest szalenie ważny. Faceci z kolei powinni wiedziec i pamietac o tym ze kobieta by był seks mus byc wczesniej zrelaksowana, wiec należało by wczesniej przygotowac klimat, ale to juz jest rozprawka na inny topik

Gość lubię mojego kochanka
dla kobiet seks też jst szalenie ważny!

ciasteczkowa nie denerwuj sie bo ci mimo młodego wieku zyłka w głowie pęknie i bedzie rodzina rozpaczac. Słuchaj dziecko wiem duzo napewno wiecej od ciebie i trudno bedzie ci mnie przekonac ze jest inaczej. Nie zbaczaj z tematu tylko sie wypowedz co sadzisz o propozycji autora wtedy podysutujemy

bede zbaczac z tematu kiedy mi sie podoba, propozycje autora mam w dupie, takiego zona se wybrala faceta i takiego ma, malo mnie to obchodzi. Mam w dupie rowniez to, ile ty wiesz o zyciu. Ja wiem tyle ile mnie potrzeba i dobrze mi z tym. I myslisz, ze wydajesz sie doroslejsza bo nazwiesz mnie dzieckiem? Na chwile obecna mozesz mi mlodosci zazdroscic stara prukwo.

Gość wyjątek potwierdza regułę
"ile mnie potrzeba" :O to ile "ciebie" potrzeba ciasteczkowa_mi?

No pewnie, jak juz sie nie ma do czego przyczepic, to trzeba sie przyczepic do "bledu" polactwo jebane. Nigdzie bledu nie popelnilam, czy musze napisac MNIE z duzych liter zeby wiadomo bylo, ze chodzilo o podkreslenie?

Czego mam ci zazdrościć? problemów z pamięcią czy siu bzdziu w głowie.? Jestem facetem gdybys nie zakumala.

Gość ona 33...
Widzę, że dyskusja się rozwinęła, ale nie w kierunku tematu topiku :)

Jedynym wytlumaczeniem dla posiadania kochanki/a jest kiedy zona/maz jest oziebla/y i wszelkie proby pracy nad tym spelzly na niczym. Takie baby same sie prosza zeby je zdradzac. Albo jak rozepchaja dupe (ewentualnie: zapuszcza zolte knykcie i skorsko na pietach, nie myja sie, na tluszczu z wlosow mozna kotlety smazyc, ubrania jak jakas ciota), a potem placz, ze maz nie czuje juz pociagu do nich.

Gość ona 33...
Demonicus taki diabeł z Ciebie ;)

Gość zwiewny kurwiszonek
ja chętnie jakiegos pana przytule:P

Gość fh
zwiewny kurwiszonek ja chętnie jakiegos pana przytule a skąd jesteś?

Gość podpalona
ciasteczkowa_mi Jedynym wytlumaczeniem dla posiadania kochanki/a jest kiedy zona/maz jest oziebla/y i wszelkie proby pracy nad tym spelzly na niczym. nie jest to jedyne wytlumaczenie ;) ja chcialam sprobowac czegos innego bedac w udanym zwiazku.

Gość zwiewny kurwiszonek
fh skąd tylko zapragniesz;)

Gość podpalona
i jak smakowalo demonicus?

Gość fh
zwiewny kurwiszonek fh skąd tylko zapragniesz czyli ściema z tym tuleniem