Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zachwycona

laser na odchudzanie

Polecane posty

Go艣膰 Roksana 34
W艂a艣nie dziewczyny czy rzeczywi艣cie ten laser jest taki skuteczny w Slim Express ma du偶o opinii pozytywnych. Chcia艂abym si臋 spr贸bowa膰 ale si臋 troch臋 boj臋 laser贸w. Czy to boli? I jak to wygl膮da?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Ilona89
nie to nic nie boli ale uprzedzam ci臋 偶e po 1 zabiegu efekt贸w moze nie byc wiec tez nie ma co sie napalac ze bedziesz miala od razu mneij ale ogolnie polecam Slim express a jak ktos nie chce wykonywac zabiegow to polecam zielona kawe za 29 zl w slim:))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Te偶 si臋 boj臋 wszystkiego co ma w nazwie laser. Dlatego wybra艂am liposukcj臋 ultrad藕wi臋kow膮. Po pierwszym zabiegu mia艂am w pasie 4 cm mniej, na nast臋pnych schodzi艂o mi po 1-2cm. Teraz mam mniej w sumie 10 cm. Chodzi艂am do salonu www.beautypremium.pl w Poznaniu, przy zakupie kilku zabieg贸w mo偶na dosta膰 du偶y rabat.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艁ucja27
Ja za偶ywam te w艂a艣nie o to tabletki Pure Green i na mnie dzia艂aj膮 codziennie latam z 2 razy dziennie do toalety, wiadomo nie schudn臋 po nich ale ju偶 poprawi艂a si臋 m贸j metabolizm i cena te偶 jest fajna;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ayris
Ja chc臋 i艣膰 po nowym roku na lipo laser do http://www.vicihair.pl/ Z tego co wiem jest to bardzo skuteczny zabieg a efekty szybko widoczne. Ja pr贸bowa艂am si臋 odchudza膰 za pomoc膮 diety i 膰wicze艅, niestety nic to nie da艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AgataHonorata
Ja mia艂am problem z odstaj膮cym i sflacza艂ym brzuchem. Wykupi艂am pakiet zabieg贸w Med2Contour i ...czuj臋 si臋 bosko! Fakt, to dro偶sza " impreza", ale polecam zamiast liftingu czy operacji brzucha :) To unikalny sprz臋t i w Polsce jest go tylko kilka sztuk.

Udost臋pnij ten post

To jest to samo co kriolipoliza? By艂am na kilku takich zabiegach w Vici Clinic w Krakowie, efekty s膮 bardzo fajne, tkanki t艂uszczowej jest widocznie mniej. Dodatkowo mo偶na znale藕膰 na ich stronie vouchery zni偶kowe na te zabiegi wi臋c mo偶na troch臋 zaoszcz臋dzi膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy taki zabieg przynosi jakie艣 efekty? Ja d tygodnia bior臋 tabletki z afryka艅skim mango ale tak偶e zastanawiam si臋 nad takim zabiegiem. Akurat zalezy mi na pozbyciu si臋 oponki a african mango bior臋 profilaktycznie bo ma b艂onnik no i oczyszcza organizm z toksyn. (jakby艣cie chcieli poczyta膰 o tym http://nplink.net/UWZ6JuyF ) Uwa偶acie 偶e ten gabinet w Krakowie prowadzi dobre zabiegi? Ile kosztuj膮? Bo jak dro偶ej ni偶 tabletki to raczej nie p贸jd臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie pr贸bowa艂am lasera na odchudzanie. U mnie w Poznaniu w CH Malta jest takie urz膮dzenie nazywa si臋 Slim Box i tam chodz臋. Daje efekty, a kilogramy lec膮 w d贸艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zimny laser naprawd臋 wywo艂uje po偶膮dane efekty przekona艂am si臋 o tym w OME Ku藕niczki polecam!

Udost臋pnij ten post

Hej, dziewczyny, jestem bardzo niezadowolona ze swojej sylwetki :( S艂ysza艂am, 偶e takie zabiegi laserowe modeluj膮ce sylwetk臋 s膮 bardzo skuteczne i szybkie. Czy kto艣 by艂by mi w stanie co艣 poleci膰? Nie ukrywam, 偶e cena te偶 ma dla mnie znaczenie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja polecam klinik臋 Cosmetologice w Gda艅sku, od kilku miesi臋cy chodz臋 tam na zabiegi karboksyterapii, m贸j t艂uszcz regularnie si臋 redukuje a ja mam lepszy nastr贸j na codzie艅 :) sylwetka coraz wyra藕niej zarysowana, no po prostu 偶y膰 nie umiera膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za艂amana39
a drogie s膮 takie zabiegi? I czy na pewno skuteczne? Ostatnio zastanawiam si臋 nad innymi sposobami walki z cellulitem ni偶 te typowe..bo poprostu na mnie nie dzia艂aj膮

Udost臋pnij ten post

S膮 do艣膰 drogie, je艣li decydujesz si臋 na seri臋 zabieg贸w. Ale s膮 skuteczne. Zazwyczaj s膮 wykonywane nowoczesnymi urz膮dzeniami, dlatego ma to swoj膮 cen臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 honey828
ooooo by艂a艣 u dr Michaj艂owskiego? Ja te偶 tam by艂am, fajn膮 maj膮 atmosfer臋 dlatego zdecydowa艂am si臋 tam wr贸ci膰 :) zabiegi te偶 skuteczne, mog艂am si臋 nie藕le zrelaksowa膰. A dzi艣 wieczorem id臋 na rolki. Pracuj臋 nad kondycj膮 i wag膮 :) po cellulicie ju偶 prawie ani 艣ladu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oj dziewczyny :( jestem za艂amana - na m贸j cellulit zatrzyma艂 si臋 i nie chce si臋 po偶egna膰 z moim cia艂em :( ciekawe czy s膮 jakie艣 zabiegi na takie problemy jak m贸j

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak, w艂a艣nie po to s膮 te zabiegi. Skuteczno艣膰 jest wysoka, bo tak si臋 sk艂ada, 偶e pracuj臋 w jednej z takich klinik. Nie mam zamiaru tu reklamowa膰 itp. ale faktycznie przychodz膮 do nas kobiety, kt贸rych cellulitu nie ruszaj膮 mordercze 膰wiczenia... no i zazwyczaj wychodz膮 panie zadowolone. Ale to wiadomo - w praktyce mo偶e na 9% os贸b zadzia艂a :) ale to i tak wysoka skuteczno艣膰!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja po ci膮zy mia艂am brzydki brzuch ,co prawda stosowa艂am diety i 膰wiczenia ale i tak by艂 艣rednio j臋drny.Kole偶anka nam贸wi艂膮 mnie do skorzystania z ma艂oinwazyjnego zabiegu kriolipolizy,to takie traktowanie celulitu zimnem.I powiem 偶e jestem zaskoczona bo sk贸ra na brzuchu sta艂a si臋 o wiele j臋drniejsza. Na zabieg posz艂am do salonu Afrodyta ,z tego co wiem to przenosz膮 si臋 do Pa艂acu Kultury i Nauki obok kinoteki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lili_00
Dla os贸b z 3miasta i nie tylko polecam klinik臋 dr Michaj艂owskiego, fajne zabiegi w super cenie, podej艣cie do pacjenta - mega :-) pozbywam si臋 cellulitu powoli ale skutecznie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zgadzam si臋, klinika warta uwagi, bo jest nowoczesna, profesjonalna i mo偶na pozby膰 si臋 wielu kompleks贸w - ja by艂am na serii zabieg贸w endermologii lpg -zabieg bezbolesny, szybki i fajnie relaksuj膮cy :) ale PRZEDEWSZYSTKIM skuteczny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a gdzie robi艂a艣 ten zabieg???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jaki laser? To s膮 masa偶e g艂owicami urz膮dze艅 np. Cellu M6 Integral, to zupe艂nie co艣 innego. Takie zabiegi rozbijaj膮 tkank臋 t艂uszczow膮 i pomaga usun膮膰 j膮 z organizmu. Ja zabiegi takim urz膮dzeniem robi艂am na Endermologii LPG w klinice dr Michaj艂owskiego. Polecam !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
By艂am w tej klinice. Super sprawa. Po 1 zabiegu widzia艂am r贸偶nic臋 (a mia艂am 3) - wszystko dzi臋ki temu 偶e szybko zareagowa艂am. Jeszcze rok temu nie mia艂am cellu!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mia艂am do艣膰 grube uda i to by艂 m贸j kompleks zawsze, ale zapisa艂am si臋 na takie laserowe zabiegi - https://klinikamiracki.pl/zabieg/sculpsure-re dukcja-tluszczu-25-minut/ i na prawd臋 sporo spad艂o :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 julianna20
ja polecam accent prime, w klinice krajewski. Jestem po zabiegach i efekty s膮 niesamowite:) Cellulit zszed艂! Cia艂o j臋drniejsze. Mam 36 lat i sama si臋 d艂ugo waha艂am, ale jak zobaczy艂am efekt u znajomej - wszystkie moje w膮tpliwo艣ci si臋 rozwia艂y :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kobietki! Malujecie si臋? Jest konkurs nawww.facebook.pl/novacebydgoszcz <- wystarczy zrobi膰 sobie makija偶, mo偶e by膰 nawet tusz do rz臋s, polubi膰 fanpage strony i czeka膰 na nagrody. G艂贸wna nagroda to paczka z GOLDEN ROSE, i nagrody pocieszenia :) ! Zapraszam do udzia艂u! NOVA Centrum Edukacyjne w Bydgoszczy ul. Krasi艅skiego 2 tel. 790-400-178

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Konstancja897
Ja na odchudzanie polecam klinik臋 Cosmetologica w Gda艅sku :-) super si臋 mn膮 zaj臋li, zabieg endermologii wykonany jak trzeba. Polecam go ka偶dej kobiecie - ja si臋 czu艂am jak na masa偶u relaksuj膮cym :) a efekty naprawd臋 艣wietne! Konsultacje s膮 darmowe i to jest mega plus! Dzi臋ki temu wybra艂am najlepsz膮 metod臋 dla siebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Same reklamuj膮ce si臋 widz臋 tutaj salony..Wi臋c napisze,jak to jest naprawd臋.Wykupilam serie zabieg贸w lipolaerem na uda w jednym 偶e studi贸w figury.Nie do艣膰, ze nic w obwodzie nie straci艂am,poza kasa, to w czasie ostatniego zabiegu zosta艂am tym laserem poparzona!!!Nikt mnie nie ostrzeg艂, 偶e tak si臋 mize zdarzy膰! do艣膰 g艂臋boko si臋 oparzylam,zrobi艂y si臋 babk臋,kt贸re niestety przypadkiem uszkodzilam i teraz to nawet kiepsko si臋 goi.Ostrzegam- nie korzystacie z lipolasera,szkoda kasy i dodatkowych problem贸w.Teraz boj臋 si臋,偶e zostan膮 blizny!

Udost臋pnij ten post