Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietazcafe

CO ZMIENIŁO W WASZYM ŻYCIU CAFE

Polecane posty

Gość Czerwony_Koralik
Zanim zawitałam na kafe, nie miałam pojęcia że na świecie jest aż tylu popierdolonych ludzi. :D

Gość karolcia olcia
wcale nie ma i ch tak dużo bo tusiedza jedni i ci sami pod wieloema nickami

Gość nebelhexe;)
*dużo humoru, *ciekawe i przydatne informacje,

Dwa lata. Dowiedziałam się, że prawie wszystkie kobiety są szczupłe, bogate, mają sielskie życie, są zadbane, czyste, żę kobieta o wadze 60kg to spaślak. Nie może chodzić w legginsach, w ogóle nie ma prawa życia. że wszystkie kierunki studiów są do dupy, że liczy się tylko wygląd w życiu. W sumie nic dobrego kafe do mojego życia nie wniosło. Oprócz jednej kafeterianki, którą poznałam:)

Na ogolnym siedze dopiero od tygodnia wiec nie mam jakis zadnych szczegolnych przezyc :classic_cool: za to udzielam sie w topiku o uzaleznieniu od wyciskania pryszczy od paru miesiecy :)

ja tu jestem od 4 lat :D na początku tylko czytałam , potem trochę pisałam. Miałam wiele innych czarnych nicków :D potem przestałam tu zaglądać. Ostatnio wróciłam przypadkiem bo szukałam czegoś :D i znowu tu jestem :classic_cool:

Gość aSasazx
pamiętacie taka akcje na kafe jak wklejali linki do takiego psa? hehehe

Gość dvwva
nie pamietam o jakiego psa chodzi?

Gość PYTAM SIE?.
jestem tu od ponad roku, nie mam czarnego nicka, kiedys mialam ale szkoda mi czasu...nie pisze, glownie czytam. Co moge powiedziec o kafe? ze z roku na rok jest coraz gorzej, wiecej chamstwa, podszywania sie, tematy o niczym, juz malo ciekawie tu sie robi...zagladam na kafe gdy sie nudze..kiedys na uczuciowy, teraz na ogolny...ale ponad rok temu poznalam fajnego kolegę, co prawda o ponad 10 lat starszego ale bardzo mi pomógł, duzo udzielił mi rad w moim 1 temacie.

Gość barbutka
Jestem tu od 2004, prawie codziennie, po kilka godzin. Kafe, to złodziej życia. :(

Czemu prowokacja ?:D Nie założony po to by zrozumieć czemu tu ludzie tak siedzą ,czy udało im się odejść ,czy wracają jednak ;)No i co dobrego i złego im kafe przyniosło :)Mnie ewidentny brak czasu na wszystko :(Trzeba to nadgonić :)

17:30 [zgłoś do usunięcia] tampon OB a czy coś wniosło ? tak. w pracy zamiast zająć się obowiązkami siedzę na kafe aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa studentka III roku informatyki z Lublina To podaj łapkę ;):)

19:43 [zgłoś do usunięcia] barbutka Jestem tu od 2004, prawie codziennie, po kilka godzin. Kafe, to złodziej życia. Boże :(:( to niemożliwe :( 8 lat ?!!!! Codziennie ?:(O nie to ja wysiadam :(Faktycznie to pożeracz czasu .BARBUTKA to ty tu jesteś weteranem :D

Gość dupcyngiel hej
jestem :classic_cool:

Gość Nużeniec Ludzki
Gówno zmienilo, wchodzę od około 2 miesięcy i codziennie wymyślam sobie inny pomarańczowy nick przymierzam sie do opuszczenia tego forum, bo widze jak większość ludzi tutaj jest beznadziejna i patologiczna, wnerwiają mnie puste lachony szastające fotkami twarzy i genitaliów, tematy o zboczeństwach kupach i zoofili, bezdomna i bezrobotna i inne psychole dające linki, w które już nie klikam bo uraz psychiczny do końca życia Nie ma tu nikogo inteligentnego, mówię to szczerze, mimo że wielu ludzi stara się tu pozować na mądrych, a wychodzą naprawdę na żałosnych jak Śmieszny Student itd albo ci wszyscy przmycający tematy o Tusku Poziom dyskusji jest na poziomie szamba Najciekawsze dyskusje o sensie życia i samobójstwach są bojkotowane, widać że ludzie nie mają o tych rzeczach pojęcia i wolą pomijać takie tematy na rzecz tematu o kupie Głupie są te baby co piszą że muszą schudnąć i jęczą że się nażarły jak krowy w trakcie diety nie ma ani jednego sensownego tematu bo ludzie tutaj są niewykształceni pozbawieni pasji, celu w życiu, nudni próżni i narcystyczni przekonani że co to nie ja a tak naprawdę nic nie osiągneli większość kobiet to sprzedajne dziwki większość mężczyzn to cioty Dziękuje

Gość Nużeniec Ludzki
8 lat, kobieto, ja bym się pochlastał przez 8 lat można opanować perfekt conajmniej jeden język obcy ale to każdego życie, więc jak ci to odpowiada siedź tu do usranej śmierci