Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Garfild12

KIEDY WIDAĆ SERUSZKO NA USG? W KTÓRYM TYGODNIU

Polecane posty

Gość Garfild12

WITAM KOCHANE Jestem tu nowa i odważyłam się napisać do Was, po kilkugodzinnym śledzeniu postów na stronach internetowych. W skrócie opisze mój problem, ponad rok staraliśmy się z mężem o dzidzie.....i wkoncu się udało. Mam bardzo nieregularne miesiączki, wiem ,zę owulację miałam 36 dnia cylku (sprawdzona przez lekarza) był to dokłanie 1 sierpnia. 7 sierpnia zrobilam test- były dwie kreski, ale druga nie do konca nie wyraźna. Tydzień poźniej 14 sierpni powtórzyłam test i wynik pozytywny Beta HCG 236. Jestem teraz w ciązy, ale każdy lekarz określa inny termin ciąży. Według badania usg, które miałam robione wczoraj 28 sierpnia widać fasolkę, ale nie ma bicia serduszka? strasznie sie martwie. Czy może to jeszcze za wcześnie na serduszko? to moja pierwsza ciąza i strasznie się denerwuje. Lekarz nie wykrył bicia serduszka ( ale widział już zarodek i żółtko), określił ze to 6 tydzień ciąży, ale według moich obliczeń od zapłodnienia minął 4 tydzien. Wyczytałam w internecie ze 4 tyg od zapłodnienia kształtuje się serduszko, u mnie na usg go nie widać czy jest juz czas na panikę? co mam robić? proszę o pomoc Owulację miałam 1 sierpnia, prawdopodobnie zaszłam 2 sierpnia, więć wczoraj na badaniu był 27 dzien od zapłodnienia. Serduszko kształtuje sie po 21 dniu, wiec lekarz powinien chyba juz zobaczyć do serduszko? prosze o pomoc :( bo staje na głowie, ten lekarz powiedział, ze powinno już być widoczne, ale mam zbieżne informacje :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować