Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ismena Yorky

brak okresu

Polecane posty

Gość Ismena Yorky

Na pewno nie jestem w ciąży... a nie miałam okresu w tym miesiącu, w lipcu spóźnił mi się 15 dni...:( co może być przyczyną??? Jestem trochę zaniepokojona...

Czy uprawialas seks z chlopakiem? jezei spoznia ci sie okres powodem moze byc np zmiany klimaty, podróże, stres, ciąża, choroby.... Okresl dokladnie swoja sytuacje, jasnowidzem nie jestesmy :D

Gość Ismena Yorky
Tak, miałam zbliżenia ze swoim ckłopakiem, ale zawsze się zabezpieczaliśmy. W ciąży na pewno nie jestem, nie mam żadnych objawów typowo ciążowych... Tylko to że nie miałam okresu... Myślałam że to może być przez stres lub przemęczenie??? Ale dla pewności muszę udać się chyba do ginekologa...

"Myślałam że to może być przez stres lub przemęczenie???" Wątpię. To raczej zaburzenia hormonalne.

Gość Ismena Yorky
Czyli co, muszę odwidzić ginekologa???

takze mialam zblizenia z chlopakiem, zrobilam 2 testy ciazowe, oba z wynikiem negatywnym, okres mi sie 2 dzien spoznia - tez sie martwie ze cos ze mna nie tak tym bardziej ze w zeszlym miesiacu mialam plamienia przedmiesiaczkowe a u mojej kolezanki objawiala sie tak nadzerka :(