Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie tygodnia

Dlaczego faceci Polacy to takie prostaki?

Polecane posty

Gość Pytanie tygodnia

Az mi ich zal.

Gość zgorzel
faceci,ech...

Gość a kto cie zrobił??
rumun??

Gość Władysław 1948
wypraszam sobie, śmierdząca locho

Gość vdvfdsfvdsfvdwvwdfv
prawda ze prostaki, nie chce nikogo obrazac ale to prostaki prawdziwe sa, dlatego nigdy nie bede z polaczkiem prostaczkiem

Gość Pytanie tygodnia
nie rumun, szwed

Gość ujgiuhgi
też muszę to przyznać,nie mają szacunku do kobiet ,nie wiedzą jak się prawdziwy facet powinien zachowywać

wg mnie ja nie jestem prostakiem i nie obchodzi mnie co inni o tym pomysla. Amerykanie anglicy i inni to tez prostaki nawet wieksi

Gość gośćlion
Fakt jest taki, że wy Polacy - uważacie się za nie wiadomo jakich bogów seksu, towarzyszy do rozmów i podrywaczy pierwszej klasy. Najlepiej - gdy zawsze z wami się kobieta zgadza, za dużo nie gada, dużo robi - w każdym przez was ujętym tego słowa znaczeniu. Łatwiej pewnie byłoby ci przełknąć mój komentarz, gdybyś myślał, że jestem grubą, mało inteligentną i głupiutką kobietką, nic nie wiedzącą o świecie, ale niestety tu cię rozczaruję choćby w kwestii samego wyglądu - wiedząc kto to pisze - zdrapałbyś swój plakat w piwnicy i przyczepił tam moje zdjęcie. Zresztą - nieistotne... Rozwinę dalej to pierwsze zdanie od jakiego tu zaczęłam. Jeśli zagaduje mnie facet na ulicy i wygląda na po 40, to po jakiego muchomorka wciskacie swoje błękitne bzdury, że macie 32? Po pierwsze - kobiety nie są ślepe. Podryw Polaków ogranicza się najczęściej do "...że tak zapytam... jesteś sama?". Kiedy aktualnie jest to prawdą i powiem, że tak... - "Uff... no nie wierzę! Taka piękna i jesteś sama?". Nie wspomnę już o życiu codziennym z wami. Przychodzicie po pracy zmęczeni i każdy normalny człowiek jest w stanie to zrozumieć, ale nie oczekujcie też, że kobiety to zabawki full wypas "włącz, wyłącz" kiedy wam się podoba. Ur********ie na wieczór, wyłączacie do kolejnego dnia. Tak to niestety nie funkcjonuje. Skoro ona z jakichś tam powodów nie pracuje, gdyż w tym czasie wychowuje dzieci, albo nie jest zdolna do pracy z jakiegoś tam powodu, to nie zachowujcie się jak samiec alfa i nie oczekujcie z tego powodów laurów dla siebie. :) No ejże... Pomyślcie, że teraz przychodzicie sobie po pracy do domciu, obiadek nie czeka, ciepłych paputków przed telewizorem nie ma, rachunki leżą nieopłacone, poczta pełna, lodówa pusta, browarek się nie chłodzi, dzieciaki latają same sobie, a łóżko w sumie też jest puste... Zauważyłam - i z obserwacji własnych i koleżanek/znajomych - że większość z was zwyczajnie przyzwyczaiła się do wygodnictwa: No przecież ona nic w domu nie robi... Siedzi i maluje paznokcie, ogląda seriale, nabija rachunek za telefon, albo lofruje gdzieś po butikach w poszukiwaniu 30-tej pary butów. Polakom brakuj***ardzo ważnej cechy - umiejętności docenienia swojej kobiety. Czy one liczą, że weźmiecie na nie kredyt, aby móc spełniać ich zachcianki, czy raczej czekają aż raz na jakiś czas przyniesiesz kwiatka bez powodu i częściej, niż zwykle powiesz miłe słowo? To fascynujące, że facet szybciej powie komplement prostytutce w burdelu, niż własnej żonie. Ale nie mi to oceniać... kwestia przekonań. Śmieszny jest jednak wasz lament. Skoro ktoś szuka kogoś na boku, to znaczy, że nie czerpie satysfakcji z własnego związku - stąd poszukiwanie mężczyzn tak bardzo odbiegających wyglądem od was, zadbanych, uśmiechniętych, radosnych i czułych. To was boli mocniej jak ukąszenie osy i rozkłada bardziej jak grypa. Świadomość - że ktoś może być lepszy od was w te klocki i myśl, że możecie zostać na lodzie. Nagle dziecko znów jest bezbronne, nie będzie miał kto prać, sprzątać, gotować, bawić dzieci, robić zakupów i raz na niedziele spełniać przysłowiowego sakramentu. Wtedy się budzicie, a partnerka najczęściej bawi się na własny już koszt.

Gość gość
Oj oj ale się plakatowe bóstwo rozpisało. Co więcej, wszystko to prawda. Z jednym ale. Ten śliczny wywód pasuje zarówno do Polaka cebulaka jak i Polki wiecznej księżniczki :D

Gość gość
To nic nie da , musiałaby być jakas akcja uswiadamiajaca w zastępstwie reklam pomiędzy filmami

Gość gość
dostosowują się do polek, o prostytuckiej mentalności.