Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jejdziecko

Moja matka pije

Polecane posty

Gość jejdziecko

Mam 19 lat. Na początku myślałam, że to tylko zwykłe drinkowanie od czasu do czasu, trochę się pomyliłam. Jak otwieram lodówke, w jej półkach jest flaszka zazwyczaj, i sok czy cola. Jak ktoś weźmie choc szklanke napoju to jest wielka awantura że dla niej nie ma. Kiedy sobie wypije, nie jest agrsywna ale dość przykra. Np. Dziś powiedziała, żebym poodkurzała, powiedziałam jej ze 10 min bo coś ogladam, i się zaczeło: bo jesteś taka, wyjdź stad, ja sama poodkurzam, wy ku*** jestescie tacy sami, tylko po nocach sobie kogoś sprowadzasz. Mam od niedawna chłopaka, widujemy się najczęściej wieczorem, bo on pracuje, do tego ma swoje sprawy, więc siłą rzeczy zostają wieczory. Chodzimy do kina i na pływalnie, później kupujemy coś i jemy u mnie... oglądamy też film... ale jej coś się uroiło. Moja matka nie daje na moje utrzymanie, mimo iż się ucze, bo skoro mam 18 lat to moge już pracować. moje 18ste ur spędziłam pierwszy dzień w pracy na normlanej umowie - bosko. Na książki też mi nie daje. Twierdzi, że nie ma... na flaszkę zawsze jest. Ona jest taka przykra. Teraz siedzi na tarasie i dalej drinkuje. Uwaza ze jestem zla, ze nic nie potrafie, nic nie robie. Jest w tym prawda, ale zawsze stanie nad uchem i marudzi ze jest zle. Ona potrafi lepiej. Mam już dość tego jej picia, ile razy o tym mówie : juz sie napiłaś, to padają wyzywiska. mam jej dosc

Gość annia.....................
Myślałaś o wyprowadzce?Zostaw ją ,niech się zachla. współczuję.

Gość jejdziecko
w maju pisze mature, a później niech sie dzieje co chce bo sie wyprowadzam. Ona sie nie upija do nieprzytomności, nie zatacza... ale jest taka no inna, przykra, chamska, bezpośrednia... na komunii brata włączył się jej chumor, grała panią sytuacji. Mnie nawet nie zauwazała.