Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopiec&dziewczynka

W którym tc dowieedzialyscie sie o plci dziecka?

Polecane posty

jezeli to chlopczyk to dosc wczesnie :) mpja kuzynka i moja kolezanka dowiedzialy sie w 12tc ze beda miec synkow, ja jestem w 16tc (jutro sie zacznie 17tc) na usg ide dokladnie za tydzien wiec pewnie sie dowiem jaka plec :)

Gość ja się dowiedziałam
w 18 tygodniu na normalnym, comiesięcznym badaniu :) na prenatalnym w 12. tyg. sama się dopatrywałam płci, która później ze 100% pewnością została potwierdzona- chłopak jak się patrzy :D

W pierwszej ciązy nie chcialam znac plci , na samą wiadomosc o blizniakach juz calkowicie mina mi zrzędła i dla mnie najwazniejsze bylo aby urodzilo sie zdrowe bo chorym dzieckiem z porazeniem mozgowym czy jakims niedowladem bym sie nie zajmowalai zapewne nie pokochalabym,ale juz tak w 6 mies ciązy mąz mi powiedział ze bedzie parka (on od samego poczatku wiedzial ze bedzie syn i corka) Były baardzo podobne do siebni i bez zdejmowania pieluszki by rozpoznac ktore ,ktore to jak smyralam po nosku maluchy, to synek sie przeciągal zawsze a corka nie lubiala tego :p W drugiej i trzeciej ciązy od razu chcialam znac kto tam siedzi w moim brzuchu

Gość umbrella09202
w 17 tc

Gość aguś24
W 17 tc były przepuszczenia lekarza ze to chłopiec, a 22tc było to juz pewne :)

w okolo 18tc powiedzial ze cos mu myrdnelo miedzy nozkamiale pewnosci mi nie da . 4 tyg pozniej potwierdzil ze to chlopak :)

kurcze juz sie nie moge doczekac na 5 wrzenia bedzie to 17/18 tydzien :) moze juz sie dowiem :) ❤️

Gość a ja a ja
w 23 tc

a mi w 20tc powiedzieli ze dziewczynka a przez kolejne 22tyg siurdol urosl i jest cudny Oluś! :) Tego szoku poporodowego nidgy nie zapomne heheh :) Dodam, ze mialam tylko 2usg przez cala ciaze w 12 i w 20tc.

Gość a ja dopiero w 24 tygodniu
mam nadzieje ze sie nie zmieni przepowiedziana plec...