Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZdołowanaALicjja

Moje życie jest beznadziejne i na nic mnie nie stać

Polecane posty

Gość ZdołowanaALicjja
ale my nie znamy żadnego języka perfect, znamy angielski w stopniu komunikatywnym ale żeby pracować w zawodzie to na tyle chyba nie potrafimy wiec co byśmy robili? byśmy musieli fizycznie robić, a w końcu po coś kończyliśmy studia :o

Gość czy to wiocha?
no to nie ma wyjscia.tu jest polska,tu jest bida z nendzom

No i co z tego że skończyliście studia? w tych czasach każdy ma studia, a jak nie ma kasy to trzeba sobie inaczej radzić. Zadaj sobie pytanie, czy chcesz do końca życia kupować szampon za 3,50 , pracując w biurze, czy może wolisz robić coś innego , np. za granicą czy nawet w kraju, za większe pieniądze i jeździć co roku na wakacje.

Gość bez przesady, 4400 to nie
bieda, masz male dziecko, matki tak malych dzieci w ogole nie pracuja, to jest zreszta najtrudniejszy okres, bo nawet nie ma czasu,zeby o czyms powanie pomyslec. Pewnie placisz duzy kredyt, no ale to juz byl wasz wybor. Do beznadziei daleko.

Gość bez przesady, 4400 to nie
jest teraz moda na piekne ogrody, moze zalozysz firme projektujaca ogrody, to zwod z przyszloscia, tylko trzeba pomyslec, za co soie zabrac.Na razie odchowaj dziecko, wszytkiego na raz miec nie mozna

Gość ZdołowanaALicjja
Mąż pracuje jako dyrektor i zarabia 3tys

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
wspolczuje.. taki kraj co poradzic :(

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
Jak znacie angielski w stopniu komunikatywnym to możecie wyjechać za granice i mąż może pracować fizycznie ,a Ty np opiekować się starszymi osobami , dziecmi ...i tak zarobicie wiecej niż w PL. a jak pobedziecie tam troche bedziecie znali jezyk biegle i mozecie poszukac np biurowej pracy moze akurat sie uda..

Gość Oliwka30
Alicja a czy Ty masz jakieś doświadczenie zawodowe? Jak długo pracujesz?

Gość ZdołowanaALicjja
to z tym dyrektorem to był podszyw - nie jest dyrektorem

Gość ZdołowanaALicjja
pracowałam 8 miesięcy potem zaszłam w ciąże i miałam zagrożoną, leżałam w szpitalu albo w domu z nogami do góry prawie całą ciąże...

Gość Ale masz super!!! Kredyt i
bedziesz miala wlasne mieszkanie, na dziecko Was stac i jeszcze 200zl odkladacie :) Jestes gospodarna i chyba masz niski czynsz, zazdroszcze

Gość ZdołowanaALicjja
w sumie to nie powinnam narzekać, wielu moich znajomych mówi że mamy super itp, ale nie mamy nic na nasze przyjemności... może jak mała podrośnie to poszukam czegoś dodatkowego. Na własną firmę trzeba mieć JAKIEKOLWIEK pieniądze a ja nie mam

Gość ryetyhtdghfgh
1400zł/rękę i wyższe wykształcenie ? To ja po zawodówce bez znajomości wyciągam w pracy trzy razy tyle.

Gość nie narzekaj
Moi rodzice oboje pewnie maja 3000 zl dorosla corke w domu ktora nie zarabia na siebie, i stac ich na male wyjazdy i przyjemnosci. nie narzekaj, kupuj ciuszki uzywane dla malej- sa piekne co niektore. ja oszczedzam z niczego, sama wychowuje corke, studiuje, pracuje za grosze i splacam swoje male kredyty . Da sie ;)

Gość sennaMarka
Zdołowana, a czy mogę wiedzieć, jak wygląda wasz budżet? Ile płacicie na mieszkanie, jaka jest wasza rata kredytu? Ile wydajecie na jedzenie? Pozdrawiam

Gość smiac mi sie chce :-)))))
typowa Polka :-)))) studia skonczone kredyt pobrany bachor zero kariery i co najwazniejsze zero znajomosci jezykow obcych. to siedz i zeby w sciane. :-O twoj wybor !!!!!!!! masz jak chcialas.

Gość Oliwka30
Alicja jak pracujesz w dużym mieście to szukaj lepszej pracy. Trochę może to potrwać z uwagi na sytuację na rynku ale jest możliwe. Możesz jednocześnie pracować za 1400 i szukać, jak znajdziesz to zmienisz. Nie wiem co to za miasto, ale faktycznie zarabiasz bardzo mało. Ludzie prosto po studiach dostają często więcej. Masz bardzo małe doświadczenie zawodowe, 8 miesięcy w wieku 28 lat to jak nic, więc zbyt dużo nie dostaniesz, ale pewnie ok 2000

Gość wielu tak zyjeee
na kredyt, z dzieckiem, studia kończą co zajmuje im 5-6 lat, bez praktyki... ale jak ktoś nie idzie na studia to gorszy, jak mieszka na wynajmowanym to gorszy, ja mam 29 lat nie mam dzieci to ciągle mi wszyscy to napominają, chore społeczeństwo :o

Gość rotflrotflrotfl
każdy oże jak morze