Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

brzydcy z ladnymi

Polecane posty

Gość ładne kobiety
są z brzydkimi bo albo są bogaci albo jakiś cham. Chamstwo imponuje dziewczynom i młodym kobietom.

Gość Zuzanna Amelia & 29
A co Ble Ble ? Obnizasz wymagania i zarywasz do pasztetow ?

Ja nie zanizam poprostu kobieta musi dbac o cialo znaczy zgrabna ma.byc i czysta dobrze ubrana co do twarzy to nie wymagam duzo bo brzydki jestem

Gość Zuzanna Amelia & 29
No widzisz . TY - nie zanizasz. Ale oczekujesz ze kobieta zanizy ?

Gość absolwent szermierki
jak facet jest brzydki ale ma dużo kasy to nie będzie problemem znalezienie ładnej dziewczyny...

Gość do ble..
Pierwszy raz zacząłem onanizować się w kwietniu. Czesto onanizowałem się w srodku nocy, po powrocie ze spotkania ze znajomymi. Chcialem cos sobie „trysnąć ale jednocześnie miałem żal do lasek, że moje wcześniejsze wytryski lądowały w pościeli. Byłem po studiach, od kilku miesięcy bezskutecznie szukałem kobiety. Byłem zazdrosny o tych, którym sie udało znaleźć, czułem zawiść i nie lubiłem ani siebie ani innych - ileż można trzepać samemu?? Drugi raz onanizowałem się 22 lipca. Poukładałem sobie wszystko w głowie i oddałem się sztucznej waginie. I po prostu wiedziałem, że moje onanizowanie było świetne. Robię to nadal ze sztuczną waginą. Jeśli nie teraz to wkrótce znow .I tak wkoło! Po trzech dniach zadzwoniła do mnie moja koleżanka, z którą już od dawna się nie widziałem i zaproponowała mi marszczenie freda!! Pamiętajcie: trzepcie, a będzie wam dane. I zaufajcie waginie. Wagina ma moc