Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość welkazelkaa

dostałam kosza??? ocencie

Polecane posty

Gość welkazelkaa

od 3 mc pracuje z fajnym kolegą wydawało mi się ze mu się podobam często na mnie zerkał był miły pomagał mi itp wiecie takie rożne spojrzenia powiedzenia usmiechy na dowidzenia pa zawsze pomocny w pracy ale jednak głównie o prac i na jej temat dziś napiaasłam mu sms z info odnośnie pracy na końcu zrobilam buźke i napisałam papa odpisał tylko dzięki

Gość faerfear
pewnie dupczył jakas paniene i nie mial czasu. spokojnie. pewnie zadzwoni za 2 dni. popuscisz mu szpary?

No a co Ci miał odpisać? Nie rób problemu tam, gdzie go nie ma, może nie miał czasu po prostu. Zobacz najpierw, jak będzie się zachowywał na żywo.

Gość derottex
nie wiem czy się spinać ? a co miał zrobić ? oświadczyć ci się za buźke w sms ? :O

Gość welkazelkaa
czesto jak wychodzę z pracy mów mi pa może jednak ja tylko widziałam więcej niz jest naprawdę po 3 miesiącach powinno się to troche bardziej rozwinąć nie?

Gość welkazelkaa
kiedys w pracy pomachał mi ręką ,czy to oznacza że mnie kocha ? błagam odpowiedzcie, to wazne

Gość welkazelkaa
jak wychodzi z pracy mówi mi PA a inni mówią cześć ja tez mu mówie Pa kurcze chyba wyolbrzymiam coś mi się wydaje ze gość nie jest zaintersowany a ja się wyglupiłam

Gość welkazelkaa
to o machaniu podszyw

Gość cvvccvcv
jezu.. wyolbrzymiasz.. on pewnie nie zwraca uwagi czy mówi ci cześć czy pa czy moze nara. kto w ogóle zwraca uwage na takie rzeczy?!

Gość welkazelkaa
sram cipom

Gość welkazelkaa
jak tak piszecie to mam wrażenie ze gość jednak nie jest zainteresowany mną rozmawiamy gównie o pracy jest miły pomocny i mówi to PA :) częst widzę ze patrzy na mnie ja na niego tez czasem mam wrażenie ze jak mi cos podaj chce dotknąć mojej reki a czasem przeciwnie i tak około 3 miesiące to chyba nie jest zainteresowany nie?

Gość welkazelkaa
kurcze nakręcałam się sama macie racje pa to tylko pa a to ze jest miły to jest i tyle a ja głupia eh myślicie ze się z orientowała ,ze ja coś tego no ....

Gość welkazelkaa
oopiszcie

Gość cvvccvcv
gdyby coś od ciebie chciał to już dawno by cie gdzies zaprosił.

Gość welkazelkaa
cvcvcv...... chyba masz racje muszę się od niego odizolować jakoś tak zeby nie było widać ze coś chciałam eh znowu nie wyszło fakt 3 mc to juz długo :( za długo nie lubie tego jak nie wychodzi

Gość welkazelkaa
a bo ja zawsze widzę źle a to dlatego ze on tak mega w moim typie :P

Gość nie wiem sama ale
ahahahahahahahahahahahah. hahahahahahahha aahahahahaha. mówi mi pa, a inni mówią cześć. czy już mnie kocha? ahahahaha