Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 77711110000000000

Co myslicie o facecie ktory studiuje FILOZOFIE ??

Polecane posty

Gość 77711110000000000

:D

Gość kopernikowa
PRZYSZLY KLECH.:-P

Gość Uchuhu
Biedaczysko :( Ja studiuje mechanikę i budowę maszyn i co wy na to leszcze :D ?

Gość mechanika i bud maszyn...
... łatwo się dostać, bo nikt nie chce na to iść ... równie łatwo wylecieć ogólnie strasznie trudne i nudne studia- nie poszłabym :D

Gość setki ludzi na swiecie
studiuja filozofie, a kazdy jest inny - co tu myslec?

Gość WróżkaMatylda_
przyszły pracownik tesco lub biedronki

Gość callamunnada
przyszly biznesmen i polityk-dobra partia mzoe byc

Sądzę, że ciężko mu będzie znaleźć pracę, ale jak to lubi to po co miałby się męczyć na jakichś nudziarskich dla niego kierunkach zamawianych? :P

Gość kopernikowa
Ja studiuje mechanikę i budowę maszyn i co wy na to leszcze --ZAPEWNE JESTES BRZYDKI MATEMATYK.:-P I PRYSZCZE NA PYSKU

Gość ggggggggggggf
Uchuhu - mysle,ze poszedles na ten kierunek bo tak w telewizji powiedzieli ze bedziesz mial dobrą prace :D Skonczysz z depresją i frustracją :D no i pewnioe jestes brzydki a raczej na pewno

Mam kumpele po filozofii. Nikt z jej grupy nie ma teraz pracy w jakikolwiek sposób z filozofią związanej. Generalnie przypomina mi to skecz KMN o Sokratesie. Udają, że studiują, żeby nic nie robić.

Gość moze zostac milionerem
i liczacym sie politykiem, jak PAlikot

A ja właśnie słyszałam, że jak ktoś myśli, że na filozofii będzie kminił nad sensem życia, to się zawiedzie. Podobno mają nawet sporo matmy. :P

Nie wiem ile w tym prawdy, ale podobno uczą się logiki matematycznej, żeby sprawnie rozumować. :P Co tam u Cb Frodo? ;)

A dzięki Pink, jakoś leci. Teraz czytam że istnieje taki dział "filozofia matematyki", ale jak czytam o co biega, to we łbie mi się kręci:P Muszę tę kumpelę spytać po prostu. A Ty co? Czekając na studia jeszcze miesiąc świrujesz pawiana?

No dokładnie, świruję pawiana. Odkąd mnie wyrzucili z tej mojej żałosnej "pracy", to nie wiem co ze sobą zrobić, a nowej nie znalazłam. :P A jak sprawy sercowe, układa się? :classic_cool:

Ulotki, składanie teczek, roznoszenie reklam po blokach (lepszy rydz niż nic). :D Ło matko, a o co się pokłóciliście? :classic_cool:

Gość galkbnonimka
facet studiujacy filozofie to zapewne cieple kluchy, malo konkretny, wiecznie kontemplujacy. Kobieta, ktora sie z nim zwiaze, bedzie musiala zarobic na siebie, jego i rodzine.

Nie Pink, żartowałem, o coś zupełnie innego chodziło, ale nie chcę pisać, bo to taka pierdoła, że aż wstyd:P A w największych szpilkach jest tylko kapkę wyższa ode mnie i nie, nie czuję się przez to mało komfortowo, bo niby czemu?:)

Tak sięgając pamięcią wstecz do Twoich kafeteryjnych wypowiedzi znajduję dużo powodów, dla których mógłbyś się czuć niekomfortowo. :P No nic, pozostaje mi życzyć szczęścia w związku i dalszego spokoju duszy. :classic_cool:

Dzięki, naprawdę jest już luz:) Może jakby do tego była jakaś wielka to jeszcze, ale moja to jest taka szczuplutka, że nawet jak jest wyższa w tych butach to i tak czuję się większy:P Nawet przy jej przyjaciółce która na płaskim jest sporo wyższa ode mnie, ale też drobna, nie mam żadnych "jazd" i mogę z nią bez stresu (acz z lekko niewygodnie) densić jak jest też na obcasie.

Gość bum bumek
Frodo-i po co było biadolić? Jednak znalazłeś 2gą połówkę... Gratuluję. Szczerze. :-)

A ja bardzo dawno nie densiłam i już zapomniałam nawet jak się stawia podstawowe kroki i jaka to frajda. :P Chodzicie razem na jakieś kursy? Kurde Frodo, Ty się normalnie rozkręciłeś towarzysko, niedługo bd z Cb plejboj, czy inny wyrywacz. :classic_cool: