Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tgyhtrytrhr

Mój trzeci związek kolejny raz zakończył się przez kłamstwo dziewczyny

Polecane posty

Gość tgyhtrytrhr

Nie wiem już co robić, chyba zostanę starym kawalerem.26 lat na karku, trzeci związek i ta sama sytuacja.Z początku wszystko ok, super, a teraz po paru miesiącach życia byłem już parę razy okłamywany przez dziewczynę ale przymykałem na to oko.Wczoraj miarka się przebrała, pytałem dziewczyny co będzie robić to mi gadała że w domu będzie i takie tam, wiedziałem że kłamie bo miała się spotkać z byłym chłopakiem który wrócił z Niemiec.Obawiałem się tego no ale podobno miało to być zwykłe spotkanie, ona, jej przyjaciółka i ten koleś.Dzisiaj dowiedziałem się że jej przyjaciółka była obecna tylko przez 10 min i poszła do domu a "moja" dziewczyna spała u byłego chłopaka !!! Teraz wydzwania do mnie, przeprasza, pisze smsy że nic nie było, że mnie kocha ale do mnie nic już nie dochodzi, spakowałem jej rzeczy i wyjebałem w pizdu.Nikomu już nie zaufam nigdy w życiu, to była trzecia i ostatnia dziewczyna której zaufałem i powierzyłem swoje serce i na dobre koniec z tym.Marudzicie że nie ma porządnych facetów a jak już się taki znajdzie to go olewacie dla byłego albo pierwszego lepsze łysego pijaka.

Gość kopernikowa
dobrze zrobiles, ale ty czekales tak dlugo na samym poczatku sprawdza sie osobe czy klamie, jak klamie wmalej sprawie w duzej tez,, zagraj z kims wkarty jak raz oszuka to wiedz ze klamie i oszukuje w zyciu, najlepiej zostaw osobe z katami i wyjdz do w c, jak pod twoja nieobecnosc podgladala,odpusc sobie ta osobe!!!!!! I NIE ZAKOCHUJ SIE TAK SZYBKO, na poczatku przetestuj w kim sie zakochujesz,i nie miej pretensji do kobiet tylko do siebie,ze niewidomy byles:-P KLAMA Z POCZATKU TYLKO MILOSC I CIPPA CI OCZY ZAKRYL.:-)

Gość tgyhtrytrhr
Nie to nie jest tak że mi oczy cipa zakryła jak piszesz.Na początku jest wszystko ok ale żeby poznać osobę to trzeba czasu, minimum trzech miesięcy a ją znałem prawie rok.Wiele dziewczyn szuka tego jedynego przechodząc podobne historie z facetami więc dlaczego jeszcze na nie nie trafiłem ? Czemu porządny chłopak trafia na dziwkę a dziwka na porządnego ?

Gość dziś to normalne, że kobiety
kłamią