Gość Levik_92 Napisano Sierpień 29, 2012 Byłem z moją dziewczyną na 17 miesięcy. Ona zawsze była bardzo zajętą osobą, więc nie się razem zbyt często. Spotykamy się raz w tygodniu, średnio. Ona jest bardzo niezależny człowiek i mówi, że nie potrzebują bardzo dużo uczuć i nie jest samotna, nawet jeśli ona jest sam lot. I, z drugiej strony jestem bardziej czuły i czują potrzebę, aby zobaczyć jej więcej. Kiedy nie spotkałem ją na długi czas i dostać pół deppressed, co jest sprawa teraz. Ale czuję, że jestem jej psa i że zawsze skacze do niej, ale ona tylko pokazuje mi uwagę, kiedy czuje. Ona bardzo rzadko ma inicjatywę spotkać się ze mną, to zawsze ja zaczyna mówić o spełnieniu się. Zrobiłem test w tym dniu drugiej i zajęło jej 1,5 tygodni mówić o spotkaniu i wtedy poczułem, że to bardziej obowiązkowe zadanie dla niej, a nie, że naprawdę chciał się ze mną spotkać. Także ona jest naturalnie bardzo "unhorny" żeby nie mieć inicjatywę do seksu w ogóle, bardzo często mówi ona też to zrobić, gdy idziemy spać. I jestem 19-letni mężczyzna! Oczywiście jestem bardzo napalony. Czego wszystkim, że powinniśmy zrobić? Powiedziałem jej, że muszę się z nią spotkać coraz częściej, a ona wie, że jestem często bardzo napalony, ale ona nie chce, by to naprawić. Ona troszczy się jednak, ale ona myśli, że robi własne rzeczy jest ważniejsze i nie zamierza tego zmieniać. Czuję, że jestem znacznie bardziej do niej to ona jest do mnie. Czego wszystkim, że powinniśmy zrobić? asgeirtj jest offline Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach