Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość budowanias

Busiki budowlańców. do was też się uśmiechaja??

Polecane posty

Gość busiki się uśmiechają?
a machają ci te busy ręką? tabsy , kaftan i lulu

Gość Marcin Kroll
wszystkie kobiety to kurwy

Gość 432423423
buachachacaha... ale się jakaś cipa ekscytuje... ja raz jednego goscia za zboczony tekst oplułam.... :p super było oglądac, jakw sekundę zamiast oblesnego smiechu byla wsiekłosc na twarzy i zaczął krzyczec, a jego kumple rechotali ucieszeni polewajac

Gość nie chcębyć malkontentką ale
no nie wiem..... Mam 37 lat, jestem przy kości a jak tylko w promieniu 50 m ode mnie pojawi się ekipa budowlana to mam jak w banku, że będą mnie zaczepiać. Ostatnio stałam samochodem na światach, nagle klakson z boku. Odwracam głowę a tam otwiera się bok takiego właśnie busika i 2 czy 3 chłopa z piwami w rękach coś tam do mnie woła, zaciesza i macha piwskiem w moja stronę jakby na toast. Siara na całego. Acha, tylko, że "moi" budowlańcy to zawsze starsi faceci najczęściej z brzuchem, brakami w uzębieniu i przysłowiową antenką na głowie. Moja koleżanka mówi, że na nią nawet tacy nie lecą. Ja tam wolałabym nie być "wyróżniana" w ten sposób.

Gość Marcin Kroll
wszystkie kobiety to kurwy, które chciałyby bogatych księży na białych koniach

Gość .ŻYLETKA.
jestem atrakcyjna kobieta a i zawsze pomacham im ,co to za różnica facet to facet,ważne że roboty sie nie boi, ddam ze lepsze to niz smierdziele przed kompem caly dzień!!!!

Gość Marcin Kroll
bo ty masz więcej jak 35 lat, bo te młode siksy to kurevvki

Gość fgvrgrg
ja pierdole ales Ty glupia autorko

ja przynajmniej jak ide to do mnie tez sie usmiechaja gorzej jak jakies głupie hasło powiedza pff...... moj kolega ma 28 lat jest po studiach pracuje na budowie :P

Gość Marcin Kroll
dlatego nigdy się nie ożenie, bo wszystkie kobiety to kurwy, już wolę iść na kurwy, dam 100 za noc i mas spokój na tydzien, a na te kurwy to człowiek zapierdala cały miesiąc przynosi do domy 3-4 tysiące i wiecznie kurwom mało, a wypierdalać kurwy

Gość stuudentsdfsdf
a ja skonczylem studia .. jestem inzynierem.. pracuje w zawodzie.. kocham swoja prace.. ale wypłata za nią marna :( od czasu do czasu biorę wolne.. i pracuje na budowie zeby sobie troche dorobic.. czasami gdy jezdze z kolegami wstyd mi za nich.. jakimi tekstami sypią do panienek.. aż żal się robi.. ale cóż taka natura

Gość nie busiki się do
mnie nie uśmiechająXD a budowlańcy jak araby, każdą zaczepią więc się nie ciesz;)

Gość Skotnik
robole lubią prostackie podrywy