Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jageinka87

Chce was przeprosic za wczorej

Polecane posty

Witam, wczorej dałam boba otoz nie popisalam sie prosze wybaczcie mi nie moja wina ze ejstem taka glupia boze co ja narobilam kafeteria to moje cale zycie. nie mam nic oprocz was!!

tyle wam dalam od siebie a wy mie tak skresliliscie przez to ze mialam straszny problem. sprawa sie wyjanila on jednak ze mno pojdzie na wesele i to w tym gajierku co mial wczesniej.

powiedzcie ze mi wybaczacie przecie ja nic zlego nie zrobilam. chcialam tylko zaszalec. z reszto moja siostra jest z wysokego stanowiska, zarabia dwa tysiące nie moglam do puscic do tego zbey jej wesele sie nie udalo.

Gość a co to za nick ?
? i czemu nowy? czy to aby na pewno Ty ?

kupilysmy rozne trans parenty na to okazje bendo faje werki rozne bibulki zocane lampiony i wiele innych stond tak glupio wyszlo.

jaki nik i jaki nowy a kto jak nie ja? tylko ja jestem taka glupia jestem kolezanko drzoany ale ona mnie juz nie chce znac

a dlaczego za wczesniej przeciez tyle czasu uplynelo od wczorej dzisiej mialam samobojcze mysli chcialam sie utopic w misce ale doszlam do wniosku ze najpierw sprobuje zawalczec o szanse u was a jak nie to doipiero

Gość a co to za nick ?
Forum - strona główna Profil Użytkownik: jageinka87 (ilość tematów: 1, ilość postów: 0) no i co kłamczuszko ?

jestem w stanie polubic biedote i chude tempaczki za lady wszystko polubie tylko mi wybaczcie prosze was o to

o kurcze skasowali mnie boze jak to sie stalo kto maczal palce w mojej karierze?! widze ze przefiukalam se dobrze wczorej nawet moderzy chco sie mnie pozbyc nie dam sie, pamietajcie ze jestem po charwardzie

wezme wszystko co mi tylko wepchniecie, kazdy ptak kazdego koloru morze byc murzynski chetnie tylko chce uslyszec te slowa przepraszam

facet ja mogie dla ciebie byc ezotomanko wszystko uczynie nawet fotkie ci pokaze tylko wybaczcie prosze

Gość Medlah
Tak. Czy Wolna Wola istnieje... W myśl filozofii Kanta, musiałaby ona mieć znamiona metafizyczne - może nawet należeć do noumenów. Z perspektywy nauk kognitywnych Wolna Wola musi być choć w pewnym stopniu ograniczana(np. chcę iść spać, kiedy jestem zmęczony, chcę jeść, kiedy jestem głodny). Trudno przebić się przez ilość zmiennych miary tryliard. Niektórzy utrzymują, że istnienie Wolnej Woli implikuje przyjęcie stanowiska dualistycznego. Badania Libeta są wyzwaniem dla zwolenników Wolnej Woli. Są jednak i inne, które pokazują, jak niewiele można odczytać z pracy mózgu człowieka, i jak niemożliwym jest przewidzieć jego reakcje. Z perspektywy prac Carla Junga postulowanie istnienia takiego noumenu, jakim jest "dusza" jest rozwiązaniem tego problemu nawet wtedy, jeśli wybór taki jest nieświadomym. Determinizm poważnie kłóci się z samą ideą Wolnej Woli. Jednakże, odkrycie mechaniki kwantowej być może już sto lat temu obaliło determinizm sam w sobie. Nauki św Augustyna z Hippony mówią nam, że ludzie są przeznaczeni do zbawienia czy potępienia, jednakże utrzymuje on istnienie Wolnej Woli tak czy inaczej. Oto pytanie - czy Wolna Wola to pojęcie, które może być przyjęte jedynie przez kantowski zmysł obowiązku?

Gość ja bym poczekał na Twoim
miejscu z tymi przeprosinami jak bardziej narozrabiam, a tak w ogóle, to czy warto na kafe przepraszać i zresztą za co? Nie tak tu ludzie przeinaczają rzeczywistość

Gość kbolkya
masz rację i tak Cię kocham ❤️ :D

no za to co wczoraj wypisalam boze bylam w amoku jakis szatan mie opętal nie wiedzialam co pisze, chcialam go puscic w czarnym gajerku a on sie zgodzil na ten jasny kremowy a ja taka bezmyslna. chce was prosic o wybaczenie kołbi kocham cie wiem ze ty kochasz drzoane ale prawda jest taka ze to ja oddam tobie wszystko lącznie z zawartoscio mego ciala

boze kołbi wyznales mi milosc dziekuje tez cie kocham wiesz ze jestesmy dla siebie stworzeni od dawna marzylam o takim chlopaku jak ty kklobi aj low ju moj łogierze aj lov ju tu!!

kocham cie jak slonce wchodzi kocham cie jak starych mlodzi kocham kolbi twoje cialo wciąz mi go jest malo, malo kolbi draniu ty lobuzie chce dzis chodzic w twojej bluzie

kto mi jeszcze wybaczy? przepraszam wszystkie tempe dzidy, wszytskie baby co kjupujo w biedronkach wszystkie biedaczki ktore są chore, wszystkich przepraszam ja sie na wrocilam przeszedlam teraz reinkarnacje

Gość kbolkya
raczej nie, nie chadzam w damskich fatałaszkach, chociaz majteczki mnie kusza...... Kocham Twoje słodkie wiersze, dzięki :D

wszystkie wychudzone i paszteciary karlow przepraszam i wiezowcow mutantow niedorobionych oblechow i pryszczatych ryjow, kocham wszystkich ludzie apokalipsa je

dam ci kołbi me majteczki prosto z mojej jędrnej dupeczki dam ci kolbi cukiereczka bo ja jestem twa babeczka

pupa dupa kupa cyc szatan diabel lucifer abel aveee uuuu hitler chiejka ludziska dzieki za wybaczonko zycie jest cudowne

Gość kbolkya
o! dziekuję, będę z nimi sypiał :D