Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuk mal

Szukam mężczyzny do porozmawiania

Polecane posty

Gość Kuk mal

Hej, Szukam mężczyzny do porozmawiania. Mam mnóstwo znajomych i przyjaciół ale moje życie to nieustanna gra, zresztą nie wszystko można powiedzieć przyjaciołom. Jestem osobą inteligentną, oczytaną. Moje poglądy to konserwatywny liberalizm. Jestem dinozaurem. Ciężko mi odnaleźć się we współczesności. Ktoś chętny do rozmowy? Trolle żegnam ozięble.

Gość made in prl
Widzę, że nie zrobiłaś furory wśród "mężczyzn" na kafe :D. Nic dziwnego - każdy bywalec kafe, który przeczyta słowa "konserwatywny liberalizm" ucieka stąd w panice. Nie dlatego, żeby wiedział o co chodzi - co to to nie - ale skoro nie jest o dupie i cipie to szare komórki mu nie wytrzymują ... Ja też mam poglądy konserwatywno-liberalne - idziemy zagłosować na KNP kiedy rząd ryżego oszusta padnie i zarządzą nowe wybory? :)

Gość szympansy
No to wyszło, że tylko ludzie majacy poglądy "knserwatywno-liberalne" (cokolwiek to znaczy) mają monopol na inteligencje. I zawiąże się następne kółko całujących sie po dupie, zadowolonych ze swojego dogmatyzmu ludzi sukcesu, którzy tylko przez prypadek znaleźli sie na kafe ewentualnie aby wyrazić swoją dezapobatę dla obecnych ]:O

Gość ___ON___
Podejmę wyzwanie...

Gość szympansy
no to cmokaj:P Ty pierwszy

Gość made in prl
szympansy - nie wiem jak to zrobiłeś ... ale udało Ci się trafić! :D oczywiście że wyborcy POjebów, PISdzielców, LSD, Palidurnia etc itp to kliniczni idioci. człowiek inteligentny głosuje na prawicę - ale prawdziwą nie farbowaną PISiorem :O

Gość szympansy
Ja nie głosuje na nikogo. Poza tym wiązanie inteligencji z zakreślaniem krzyżyków na kawałku papieru jakoś kłóci siię z logiką:P

Logika - to potęga. Błagam, nie plamcie jej takimi pomyjami jak polityka, wybory, partie i wszelkie inne kółka różańcowe. Bo polityka to jedno wielkie ku ........ stwo !

Gość made in prl
o - jednak kobieta :D więc wytłumaczę Ci niewiasto :O "postawienie krzyżyka" u inteligentnego mężczyzny oznacza, że: a/ zapoznał się z programem partii b/ przemyślał ten program c/ znalazł punkty wspólne ze swoim światopoglądem d/ postanowił wesprzeć tę partię, aby te punkty realizować e/ partia nie zmienia programu, a wyborca nie zmienia partii na którą głosuje w odróżnieniu od baby z kafe, która idzie zagłosować na POyebów bo red Poganke tak kazała, albo na Palikmiota, ponieważ akurat obecnie palikmiot ma trend na antyklerykalizm ... :O a w następnych wyborach na PISiorów żeby zrobić na złość ryżemu oszustowi :O

Gość szympansy
Pzrecież to wszytko jedna banda utrzymująca pozory demokracji poprzez sztuczne podziały. Ci którzy kręcą tym interesem śmieją się z takich inteligentów jak Ty do rozpuku siedząc w ekskluzywnych klubach na hawajach z gołymi dziwkami na kolanach:)

Made in - chłopie, uważaj, bo ta jedyna szara komórka, którą nosisz w kieszeni przy du...pie już się rozładowała do ^^ 0^^ po ostatniej wypowiedzi.

Gość szympansy
:D:D dobre:) odam jeszcze do mojego postu, że nie wiem kim są bo nigdy nie byłem na hawajach:(

No tak. Made in teraz siedzi i ładuje wiedzą swoją jedyną szarą komórkę. Pora spać. aaa...

Gość szympansy
dobranoc. Następnym razem włóż kapcie bo sie przeziebisz:P

Gość szympansy
Ale ja mieszkam na gorącej wyspie ohaoha w archipelagu haw....Ups...Wydało się:(

I tak Cię lubię, bez względu na to gdzie mieszkasz. Przytul małżonkę i .... rób co chcesz.

Gość szympansy
Nie mam małżonki na szczęście bo wtedy musiałbym zrezygnować z cowieczornych wypadów do barów go-go:P

Szczęściem jest mieć taką kobietę, której Twoje nocne wypady nie będą przeszkadzały. Takiej Ci życzę. Serio

Gość szympansy
No dzięki ale czemu aż tak szczerze?

Gość szympansy
A jednak jeszcze większym szczęściem wydaje mi się taka, przy której nie ma potrzeby na żadne wypady;)

Gość szympansy
dziękuje i wnioskuje, że ty jesteś taką żoną, o której pisałaś jako uszczęśliwiającej mężczyznę. Inaczej raczej byś tak nie napisała.

To prawda, ale życie udowadnia, że nawet facet szczęśliwy w związku, czasami musi wyskoczyć z domu po to, żeby się upewnić, że w domu ma to czego szuka.

Gość szympansy
To skąd czerpiesz wiedzę o tych sprawach?

Gość szympansy
Znaczy, że jesteś mężem? :D

To znaczy, że byłam żoną, miałam męża, ale ... zabrakło szczęścia. Musieliśmy się pożegnać

Gość szympansy
Może Twój pomysl na bycie dobrą żoną nie jest jednak taki dobry? :(