Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

filistynka

11 miesieczne dziecko wstaje o 4 rano

Polecane posty

witam.corka ma juz prawie 11 mscy.od okolo tyg.budzi sie z placzem o 4 rano.i nie chce juz spac:( przebija sie jej gorna 2.moze dlatego?wczesniej spala do ok 6.a teraz placze i budzi sie z rykiem.nie spi tez duzo w dzien.okolo 8 rano przez pol godz i pozniej od 12 do 14.wieczorem klade ja spac ok 20.poradzcie cos.jestem wykonczona.klade spac sie w dzien na 2 godz gdy mala spi.a wieczorami jestem tak zmeczona ze spac mi sie nie chce:(

Gość moj syn tez tak mial
rozwiazalo podanie paracetamolu i butli z mlekiem

mam syna 11,5 msca. Też kladę około 20, drzemka od 12 do 14. tyle ze wstaje 8-9. Myślę że to na zęby. Mój Kuba jak mu wychodzily dwa zęby na raz to też noce ciężkie, budzenie co godzine dwie a jak doszly częste kupki to już wiedzialam ze zęby ;) i tak tez sie stalo, wyszly ;)

mam nadzieje ze przejdzie.nie uda mi sie przeciagnac jej do 22.bo o 19.30 juz przewraca sie na prostej drodze ze zmeczenia. dzieki:) moze przejdzie

Moim zdaniem przeciąganie jest bez sensu. Przynajmniej w przypadku mojego syna. Próbowałam tak zrobić i to go tylko i wylacznie rozdraznilo. chodzil i marudzil. a ile ma twoja córa zabkow? jesli mozna spytac ;)

2 na dole i 3 na gorze.przebija sie teraz 4 gorny.i wydaje mi sie ze dolne tez ruszyly.u niej pozno.1 zabek na 8,5 msc i za nim wszystkie wyszly.wczesniej ryczala.cale noce.pozniej trzydniowka plus zab.no koszmar jakis.smaruje jej dentinoxem.w najgorsze dni daje ibum.jestem zalamana.im dalej tym gorzej

no to troche nie ciekawie. ja mam chyba szczescie ze Kuba w miare to wszystko przechodzi. powodzenia i cierpliwosci

dzieki:) mam nadzieje ze bedzie lepiej.a twoj synek ile ma? bo widzialam ze synka masz w innym topiku