Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julia2333333333333333ll

Możliwa jest ciaża mimo zazywania tabletek anty?

Polecane posty

Biore od 2 lat Yasminelle... wszystko dotąd było ok , okres zawsze miałam co do dnia. Do niedawna sypiałam z innym facetem , dopiero 2 miesiace temu zmienił mi sie partner... I nie dostałamw tym miesiacu okresu ,a jutro juz musze wziąć tabletke wiec go nie dostane! Nigdy tak wcześniej nie miałam... To możliwe żebym była w ciązy? jutro zrobie test chociaż boje sie

Jakbyś przeczytała ulotkę to wiedziałabyś, że krwawienie z odstawienia może się po prostu nie pojawić.

podnosze

Gość johinbinna
leki ziola wymioty biegunka oslabiaja skutecznosc tabletki-dziurawiec utrzymuje sie w ciele do 2 tyg i obniza skutcnosc pigulki

Perwersja-wiem o tym. ale mnie sie to nigdy nie zdarzyło przez 2 lata...

johinbinna- z zioł tylko melise piłam z leków rutinoskorbin i nic poza tym..

Gość tygrysek xxxxx
Drospirenon to bardzo silny hormon!!!!! Jeśli się nie mylę to produkuje te tabletki firma "scherng' Schering to bardzo renomowana firma na rynku farmaceutycznym! Pozatym te tabletki są już od kilku lat na polskim rynku. I kobitki nie wpadają po nim. Pytanie do Ciebie czy brałaś jeszcze jakieś inne hormonalne tabl?

Gość fanka a co zrobisz
Tak jest mozliwa ciaza:O Najlepiej to brac tabletki , zalozyc spirale , facet zawsze prezerwatywe , i tylko w dni nieplodne i nie do konca , czyli przerywany , no i oczywiscie globulki typu patentex . A na serio DEBILE NIE POWINNY UPRAWIAC SEKSU!!!! WRRRR.

Gość johinbinna
po prostu rozne interakcje pigulek z ziiolami i leakmi moga byc-ttrza uwazac podwojnie

Zapomniałaś jeszcze dodać, że żeby wiedzieć kiedy ma się dni niepłodne podczas brania tabletek trzeba mierzyć temperaturę i obserwować śluz. :classic_cool:

Gość Obserwuje sluz
.

Gość tygrysek xxxxx
jeśli je brałaś prawidłowo i regularnie tj. 21dni zażywania tabl oraz 7 dni nie brania i póżniej ponownie to samo 21dni brania i 7 ni przerwy to wszystko jest ok

Gość fanka a co zrobisz
Perwersja dzieki rzeczywiscie :D Kurwa co za lasie ...zal

Gość tygrysek xxxxx
Słyszałam jednak (nieważne z jakich źródeł) że na polskim rynku farmaceutycznym pojawiły sie tabletki zarówno te z importu (czyli produkcji) niemieckiej jak i te produkowane bezpośrednio w naszym kraju. Hormony w tabl. anty. są różne. Ja nie ufam tym tabl które są produkowane w polsce.

Gość fanka a co zrobisz
HA HA HA HA Mowilam ze glupie pizdy ? I po chuj za seks sie brac ?

Gość tygrysek xxxxx
nie wiadomo czy skład chemiczny tabletek niemieckiej firmy schering wyprodukowany na terenie Niemiec jest taki sam jak tabletek wyprodukowanych na terenie Polski

Gość tygrysek xxxxx
nikogo nie oskarżam o fałszerstwo! Tylko mówię że nie mam zaufania do polskich produktów farmaceutycznych

Po tabletkach kobiety często zachodzą w ciążę. Moja tak zaszła. dzisiejsze tabletki mają kilkadziesiątkrotnie mniej hormonów od tych pierwszych. Do tego ginekolodzy często przepisują tabletki w ciemno, bez wcześniejszych badań hormonalnych.

Gość fanka a co zrobisz
Tygrysek a masz Ty mozg ? Jesli tak to go uzywaj . Psze pana jesli lasia zaszla w ciaze pomimo tabletek to znaczy ze albo jest glupia , albo nie doczytala ulotki albo chciala pana wrobic . Dobranoc

Gość fanka a co zrobisz
sie zeszczalam ... Perwersja przybij piatala:D

fanka a co zrobisz Tygrysek a masz Ty mozg ? Jesli tak to go uzywaj . Psze pana jesli lasia zaszla w ciaze pomimo tabletek to znaczy ze albo jest glupia , albo nie doczytala ulotki albo chciala pana wrobic . Dobranoc - Bredzisz głupoty. Poszukaj na Kafeterii tematów ile kobiet brało tabletki i mają dzieci. 🖐️ A co do tabletek firmy Bayer, to bym ich unikał. To hitlerowsko żydowska firma bioraca udział w depopulacji ludności. Parę ich leków pozabijało ludzi.