Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Kobieta zaczyna się od 175 cm i taka jest prawda

Polecane posty

Oj student ale Ty jesteś głupi ,dla takiej dziewczyny to Ty jesteś kurdupel ,nawet jak laska w sandałach w zimie będzie chodzić :P

Gość Facet zaczyna sie od 185 cm
nizsi to karakany

Gość elo elo :D:D:D
Tak wysokie kobiety mogą pracować na wybiegu, ale do łóżka taką wziąć to porażka. Długie to to, pająkowate kończyny. Kobieta ma być góra do 165. I nie, nie jestem kurduplem mam 184.

Gość markocasanovapedal
RACJA FACET MUSI BYC WYSOKI

Gość EEEEtammm....
elo elo :D:D:D - 165 cm to niskopodwoziówa:P

Gość Jaaaaaa27777777
Kurcze, a ja mam 168. I tak źle i tak niedobrze :D

Gość ja pani wasza
no to jestem kobieta :-)

Hahahah Śmieszny Studencie, naprawdę jesteś ŚMIESZNY. A która kobieta mająca 175 chciałaby być z facetem swojego wzrostu ? PROSZĘ CIĘ.

Kobieta dobrze jak ma 170 cm lub niżej, a chłopak powinien być wyższy, aby kobieta mogła założyć szpilki, a nie latać w płaskich butach:P

Gość sfax
to jestem kobietą xD mam 175 mój mąż 174 :D

Gość a ja mam....
175 cm wzrostu- mąż 188 cm:)

Gość książka upadła
A prawdziwy facet zaczyna się od mózgu, kości możesz sobie wydłużyć, ale tego już nie kupisz, Śmieszny Studencie

Gość książka upadła
Dziewczyny automatycznie wybierają wyższych od siebie, oczywiście różnie bywa i są odstępstwa, ale wtedy facet przyciąga intelektem, osobowością, charakterem, czy choćby zayebistym ciałem a Ty co masz z tego Student?

Gość markocasanovapedal
na miasto imprezie podeszła do mnie dziewczyna która była z chłopakiem i spytała się czy nie poczęstuję jej papierosem spojrzałem się na nią, wyjąłem paczkę i powiedziałem: jasne, ale pod warunkiem że weźmiesz go sobie ustami i wsadziłem fajkę w dziurkę od chuja ona tak się troche skrępowała, popatrzyła na swojego sebe po czym podeszła i zaczęła smyrać mnie językiem po naplecie wyciągając fajkę wróciła do chłopaka z papierosem w ustach, a on zauważając że to marlboro zapytał się mnie czy on też może dostać przytaknąłem i załadowałem kolejnego szluga do cewki, tym razem wsadziłem go nieco głębiej co by chłopak się wysilił seba rozejrzał się dookoła i szybko uklęknął przed moim fiutem, próbował z lewej strony, od dołu, z góry, nie mógł złapać filtra zębami kiedy chciał pomóc sobie rekoma skarciłem go mówiąc, że wyglądało by to pedalsko, jego dziewczyna przytaknęła w końcu seba wyciągnął papierosa i odszedł z loszką trzymając się za ręke chciałem zaproponować ogień ale wątpie by chcieli odpalać fajki zapalniczką wystającą z odbytu to były czasy