Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eleonoraaaa

Doradźcie.... Problem ze związkiem

Polecane posty

Gość Eleonoraaaa

Dajcie mi jakąś radę opierając się na Waszym doświadczeniu. Jestem ze swoim facetem 4 lata, od samego początku związku non stop są kłótnie. Ciągle jest ten sam schemat : tydzień - max dwa tygodnie dobrze, a potem mega kłótnia i tydzień lub dwa nieodzywania się do siebie i zero kontaktów. Kłócimy sie o pierdoly, które rosną do rangi mega afer. Ostatnio znowu doszło do takiej awantury i szczerze mam już dość. Coś we mnie pękło i chyba chcę odejść. Czy myślicie , że z czasem jest szansa, że przestalibyśmy się kłócić? Jeśli nie, to odejdę bo mam szczerze dość... Może ktoś ma doświadzcenia

Gość Eleonoraaaa
Dziękuę, niestety tak własnie myślałam.. Szkoda życia, nerwów i wpędzania się w lata:/

Gość dissolved girl
Skoro tak jest od początku, to chyba marne szanse żeby coś zmienić... ale długo wytrzymaliście, podziwiam, mnie by szlag trafił :p

Gość Eleonoraaaa
W sumie tak jest chyba najlepiej - odejść bo ktoś inny nas sobą zauroczy. Niestety ja wiem, że będę bardzo dużo czasu potzrebowała żeby móc z kimś sie znowu związać i w ogóle pokochać. Cóż ciężkie chwile się zapowiadają.. Ale trudno, mam już swoje lata i czas to uciąć.

Gość już nie naiwnaa
Dziewczyno ja tkwiłam w takim związku 3,5 roku - również z nadzieją żę to się zmieni, że on nauczy się iść na kompromis ,skończy z egoizmem bla bla bla Pewnego dnia gdy mieliśmy jechać w góry z moimi znajomymi a pobudka o 6 rano, on sobie wymyślił że idziemy na parapetówke do jego koleżki i koleżanki dzień wcześniej oczywiśćie picie alkoholu. Stwierdziłam stanowczo, że NIE gdyż trzeba rano wstać wcześnie przed chodzeniem po górach. Wpadł w szał ( że nie zrobiłam tego czego on chciał ) jechaliśmy wtedy samochodem, powiedział że otworzy drzwi i mnie z pędzącego samochodu wyrzuci. Je*** pier**** psychol !!