Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jageinka87

najfajniejsza osoba na kafe to...

Polecane posty

... Drzoana uwielbiam ja jest ytaka niesamowita I jedyna we swoim rodzaju tylko ona tutej jest madrzejsza ode mnie zazdroszcze jej wszystkiego jestesmy dla siebie jak siostry jak kain dla abla jak alina dla balladyny I jak jagienka dla pana tadeusza.

Gość miniona
ale Ci sie popieprzylo ....przez tą mature

A ze byscie ja widzieli uuu taka urodziwa uuu wyglada jak dziwka, bibliotekarka, ksiezniczka, sprzataczka I kucharka w jednym. Ideal chodzoncy, wysoka, zgrabn niskazitelna cera bez wytryskow I wegrow, zdrowe lsniace wlosy dluge rzesy natura sama ideal zazdroszcze wy tez zazdroscijcie I sie w niej podkochajcie

Mature to ona za pierszym razem zdala I magistra ma, skaczyla politechnikie humanistyczno jest najidealniejsza zazdroscmy jej ona lubi jak jej tak mowia. do tego jest bogata w biedronce nie kupuje I nie ma dresow z lidja, drzoana to jest to

Gość KAsia ;pp
Oto to video :o Prawdziwe... master111 jest niebezpiecznym zboczeńcem... Naciąga sobie mosznę na sloik po majonezie i uważa, że to normalne, przecież on może kogoś zamordować... To świr... http://pl.zbiornik.com/video/3Q0eyT69/

Ona tu jest krolowa wszystkich pan pogadajcie z nia a zobaczycie o czymm mowie kazdy by ja chcial kochac ale ona zajeta przez meza I meza ma bogacza furo taka jezdzi ze uuuu ja to nawet jakbym cale zycie odkladala swoja wyplate to nie uzbieralabym na taki oni sa idealni moje marzenie to byc takim jak ona

Kasia ja go widziala dzisiej odruch wymiotny mialam na poczatku ale potem sama sprobowalam ze swojimi workami tylko ze od smieci I opowiem wam fajna sprawa polecam nie dziwie mu ze takie kombinacje tworzy

Co nik jej tu nie zazdrosci pewnie szatan was opetal wy to jak lucyffer wszedzie tam gdzie zlo I ubostwo a ona madra

Gość Pamela vel pamela
Ja jej nie znam. mam płakac?

Powinnas stracilas najcenniejsze chwile we swojim zyciu to cos jak byc dziewico gdy wszyscy w kolo dupcza zapoznaj ja

Gość vbxcvvbn
owieczka pogorszylo ci sie czy polepszylo????????????????

Gość Pamela vel pamela
ale gdzie mam ją poznać? Daj jakies namiary.

Piosenka pod melodie hej szalales szalales jajcami chamndlowales hej drzoana drzoana przez wszystkich tu lubiana kazdy zazdrosci ci urody I kasy kazdy by chcialby c tak jak ty yy Ty wielkie cyce ma asz komu je w ryjek pcha asz kazdy by chcial miec je ja drzoano wielbie cie drzoana hej drzoana

Gość Pamela vel pamela
Bliżej proszę.

No tutej na kafeterii bondz jutro po dziesiatej ona tu zawsze jest bo pracuje we sklepie z ekskluzywno odzierzo I nudzi sie tam. nie jestem owieczko odczep sie, ja I drzoana to fiel, nie wiem kim jest owca. Jakas wiesniara ze wsi pewnie

Dziekuje kobieto za te slowa wsparcia I podpunhcy ucze sie od naszej mistrzyni drzoany dlatego I ja trochie zalatuje fajnizno tak ona jest gwiazdo tutej nie mozliwe ze jej nie znasz ona tu codziennie pisze o zyciu prawdziwym nie tym literackim z saiens fiksion

Drzoana tak jak sie mowi tak sie pisze ja jej zazdroszcze ona jest moja poania a ja jej parobkiem dzisiej dala mi czas do jedenastej musze zwijac swe minetki jutro bede o tej co ona moja pani ave

Nie od choc kafeteria jak picie to zycie robota to glupota zeganm dzisiej wszystkich was pamienatc bedsziemy wszystko co od drzoany jest sercem jej dziekujemy drzoano chwalmy cie zlapmy sie za dlonie I spiewajmy chorem piesni chwalebne naszej bochaterece

Gość kiła z gwiazdami
dzoana pisz dalej. nie bondź jakomś ksienrzniczka z długopenami, tylko dalej pisz. Wkłady ci dokupiem w churtowi tego owego po pińć złotych.

Gość kiła z gwiazdami
kobieta ona tak pisze , poza tym normalna.Opis facetów zrobiła prześmieszny