Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zapytam a coo

Kogo Wam na kafe brakuje?

Polecane posty

Gość Brzydzia :)))
byłam, ja zawsze orange i zawsze Cię pozdrawiam , pamiętam twoja fotę w dresiku, młody to już ile ma? z 17?

oj bylas:( i nie krzyczalas? a ja tam biegam codziennie tam mam polmetek;)gdzie pierwszy raz:D mlody? hmmm 18nastka za 3 tyg:) ratownik;)

Gość ajawole2jabole
bazienki mi brakuje

Gość eduardo de manilo don warkot
Mi brakuje wielu moich wcieleń :D

Z perspektywy pamiętających Trawnika, to rzeczywiście wszyscy są tutaj nowi :D

;) Ja się zaraziłem Kafe :D gdy Trawnik już bywała rzadziej i raczej nie gadaliśmy, ale legenda Trawnika, jest mi znana. Siedzę tu z przerwami od tego czasu i miałem chyba kilka dość znanych nicków, ale zawsze je porzucałem i po jakimś czasie, gdy miałem nawrót choroby ;) wymyślałem zazwyczaj nowy. Ostatnio funkcjonuję na pomarańczowo. Trochę się podszywam dla rozrywki :classic_cool:

Gość ghghghghgh77777
Konifer bywa,prawik też, pedał dyrektore po demaskacji zniknął a Noxelia i kciukiem są!

Z tych znacznie młodszych bywalców (chociaż to nigdy nie wiadomo) brak mi BNB i w jakiś sposób Tomka :D który miał tak specyficzny sposób wypowiadania się, tak absurdalny, że zawsze mnie ubawił. Przy całym swoim nieszczęsnym zidioceniu, miewał całkiem trafne spostrzeżenia. Było tu sporo ludzi inteligentnych i są nadal, wbrew powszechnej opinii, że tu same debile przesiadują.

Gość eduardo de manilo don warkol
Codziennie wczesnym popołudniem,przebieram się w stroj batmana kupiony w biedronce oraz dziurawe rajstopy mojej babci,przewieszam przez szyje lorgnon mojego dziadka,po czym z zachowaniem szczególnej ostrożności,cicho i niepostrzezenie niczym oddzialy marines,wykradam się z wynajmowanego mieszkania w bloku,by za chwile odważnie i dostojnie niczym przestraszny struś pobiec do pobliskiego parku celem odświeżającej kąpieli w fontannie.Kiedy już skoncze,leze przyczajony w gestej trawie niczym mlody gepard czyham na moja ofiare.Gdy tylko ujrze przez lorgnon mojego dziadka,babcie wracajaca z zakupow,wyskakuje zwinnie z gestej trawy porastającej park,i z rykiem chorego pterodaktyla rzucam się na ofiare,by czym przedzej wyrywac jej torbe pelna słoneczniku i parowek z biedronki.Nastepnie szybko,bezszelestnie i nie zauważony przez nikogo wracam do mojego lokum w bloku by w spokoju posilic się moim lupem i zawisnąć do gory nogami na balkonie,po czym oddac sie z tej perspektywy obserwacji otoczenia i myslac ze nikt tego nie zauwazy.

Gość ghghghghgh77777
bazienka siedzi na uczuciowym i odprawia magie na faceta

Właśnie tak robię :classic_cool: ps gdzie ten topic?

Gość eduardo de manilo don warkol
nie wiem własnie...coś ta kafeteria słabo odświeża :-)

I ktoś, TY? odkopał topic z pytaniem o Trawnik :D Nawet ja tam chyba jestem ;)

Ale taka owca, to jest typ osoby, która tworzy klimat forum, jak prawiczki :D i oczywiście podszywacze. Pamiętacie Karola Gulca i kasztaniaki? :D Mam cały ten topic ściągnięty!