Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość macie jakies typy

DOBRZE KRYJĄCY i MATUJĄCY PODKŁAD

Polecane posty

Gość macie jakies typy

Znacie jakiś dobrze kryjący, matujący podkład posiadający w palecie naprawdę jasne odcienie bez różowych tonów. Tylko błagam nic z Revlona i Max Factora - nie cierpię ich podkładów...

Gość szczeraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
UNDER TWENTY

Gość lasVegas
Skin Balance Pirre Rene

a wiesz może jak nie wiesz jakie kosmetyki będą dla ciebie dobre wybierzesz się na darmowe lekcje makijażu do Złotych Tarasów do Douglasa?? profesjonaliści poradzą Ci, jakich kosmetyków używać najlepiej.

Gość ksdjkhfahdkj
ja polecam Forever Diora labo double wear Estee Lauder. Oba te podkłady testowałam na sobie i z obu jestem zadowolona.

Gość ksdjkhfahdkj
Aha i też mam jasną karnacje, zawsze sotsuję najjaśniejsze podkłady i zarówno u Diora jak i u Lauder takie występują, nie mam problemu z dobraniem.

Gość przede wszystkim Donald
moj ulubiony czyli yves rocher dopasowujacy wycofali :(

Gość w pazdzierniku ślub
dermacol to najgorsze gówno jakie kiedykolwiek widziałam , jak chcesz miec masko- szpachel gęsty jak klej kup i nie wychodz z domu , nie rozumiem po co ludzie beszczelnie polacają taki shit , złośliwie? spróbuj z mineralnymi są naturalne bez efektów ''iwony wągrowskiej''

Gość zimoweszalenstwoe
najważniejsze, żeby dobrać odpowiednio do typu cery, a żeby określić jaki rodzaj mamy wcale nie jest takie proste, ja myślałam, że mam cerę tłustą a się okazało, że jednak wrażliwa. Co do podkładu to ja lubię kosmetyki Clinica które teraz też biorą udział w akcji Duoglasa w Kaliszu w Galerii Tęcza, można tam się umówić na konsultacje dotyczące makijażu i wyboru najlepszych kosmetyków.

Gość zielonemotylki
o fajne sa te konsultacje, ja idę do Klifu w Gdyni teraz, żeby się przekonać na własnej skórze, ktre kosmetyki są najlepsze, póki co clinique jest moim typem, ale może collistar? a któraś już była?