Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biednai głupia282828

co mam zrobić?C?:(całą noc spędze na dworcu!!:(

Polecane posty

wracałam z pracy i zasnełam wpociagu,przejechałam trzy stacje i nie mam już pociągu powrotnego...MAm dopiero jutro a ide do pracy na 11..pociąg mam o 8 więc dopiero prosto pojede do pracy.nie mam juz dnia na żądanie a l4 odpada... Powiedzieć prawde kierownikowi? Mam kierownika i kierowniczke.Ona nie zgadza się by zamianic dni pracy i odpracowywać.On jest bardziej empatyczny więc moge zadzwonic do niego,ale ona sie wkurza ze nie dzwonie do niej tylko do niego i ma o to pretensje!Ogolnie mają mnie wpracy za nieogarniętą.. Siedze nad laptopem i chce mi się ryczec:(doradzcie coś:(:( jutro nie wytrzymam w pracy 8 godzin

nie znam mieisca w ktorym jestem jest ciemno i nie mam kasy..zresztą nie wiem czy tu są jakieś hotele bo jestem w strasznej dziurze

Gość kicham mocno
jedziesz w trase i nie sprawdzasz jak tam jest? mapa google ulice mozna spisac, hotele pensjonaty, gdzie zakonnice maja burse masz laptot..mozesz to zrobic.. faktycznie jestes głupia..i dlatego jestes biedna bo jestes głupia ja takich ludzi nie lubie, tylko madrych

Gość Chmnjzst
Wez taksowke i podjedz do cywilizacji a stamtad jakims nocnym do domu. Nie masz kogos z rodziny czy znajomego zeby ci pomogl?

Gość eustachy motyka
To skoro wiesz ze przejechalas trzy stacje dalej, to zadzwon do kogos z twoich znajomych i niech po Ciebie przyjada samochodem.

i co ztego ze sie dowiem gdzie jest hotel w tej dziurze!!jak mam tylko karte do bankomatu wiec nawet taksówki nie wezmę...jestem w kolumnie.To malutka mieiscowość...letniskowa.Zastanow się co piszesz:O

rozwazałam tą możliwość przecież:O Ojciec nie może bo wypił piwa.Chłopak jest w delegacji w drugim koncu polski.innych znajomych zmotoryzowanych nie posiadam

Gość kicham mocno
gupia..czasem hotel motel moze byc czy schrnisko dla młodych kilka krokow do ciebie..najpierw sprawdz

Gość aa#34
ja pierdle ma internet i nie potrafi sprawdzic czy w tej miejscowosci jest motel czy bursa faktycznie sciema prowo

Gość jak masz karte do bankomatu
to moizez nia placic( albo wziac z bankomatu).Jka letnsikowa, to moze sa jakies noclegi?Poszukaj w necie i dzwon

Gość aqu-qu
no nie dziwię się, że mają cię za nieogarniętą w pracy, jak przesypiasz stację. Się budzi nastawia echhh a nie może ktoś po ciebie przyjechać? znajomy? rodzina? A może jakieś autobusy będą? Ewentualnie, masz net -poszukaj jakiegoś noclegu.

boze a nie pomysleliscie ze ja nie mam tylu pieniedzy.Taxi do kolumny musi przyjechać z Pabianic...Do tego środek nocy i szukanie ze mną bankomatu i hostelu to skóra nie warta wyprawki..i zaplace za tą noc z 800zl

Gość mam dobry sposob i działa.
Aadzwon po policje. Ze zauważyłas jakas podejrzana na peronie. Szybko przyjada. Opowiesz co sie stało i cie odwioza do domu. Tylko nie przyznawaj sie ze to ty dzwoniłas. Udaj głupka.

Gość Wez taksowke ze swojej
Miwjscowosci, zeby cie odebrali stamtad i zawiezli do domu jak nie chcesz tluc sie po tej dziurze.

Gość eustachy motyka
Wezwij taksowke, powiedz gosciowi prawde i jak cie zawiezie do domu to pozycz od ojca pieniadze i zaplacisz kierowcy.

Gość ojejjjjjee
ja bym nie wydawała kasy..zostan i rano zadzwon do tego fajniejszego szefa .jak to facet to pewnie sie dogadasz

Gość arya
a ile masz kilometrow do domu?

Gość mam dobry sposob i działa.
Jaja sobiemrobisz waleria? CIEKAWE co ty bys zrobiła jakbys siedziałampo ciemku w nocy gzie nikogo nie ma. Pewnie bysmsie zessrała.

Gość bez konserwantów
To fajną masz rodzinę że zostawiają cie samą w takiej sytuacji :o Zresztą twoje postępowanie w takiej sytuacji też inteligencją nie świeci. Zamiast oblukać w necie na prawdę ważne informacje o tym jak możesz przetrwać tą noc to ty biadolisz na kafe :o

Gość arya
pytam ile masz kilometrow bo ja kiedys nie mialam jak wrocic z imprezy do domu (krakow) a mieszkam 30km od i dogadalam sie z taksowkarzem , dalam mu 70zl i mnie zawiozl , moze tez tak zrob ? jak nie ma taxi to moze nie wiem zadzwon do jakiegos domu gdzie jeszcze sie swieci , dasz komus 100zl i cie zqawiezie?probuj...

Gość arya
aa kasy nie masz..ale jak masz karte to mozna do bankomatu po dordze gdzies :)

taxi ma bliżej z Łasku niż z Pabianic :P Kolumna to faktycznie dziura,ale hotele ma bodajże 2,tyle że kawałek od dworca. Przyjechałabym po Ciebie,ale niestety nie ma mnie w Pabianicach obecnie,a o tej porze znajomych budzić nie będę :) miłej nocki życzę

Gość arya
ee 14 km...to przecziez jakies niecale 50zl...