Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olajka19

Boję się jednej dziewczyny. Poradźcie co robić?

Polecane posty

Gość olajka19

To dla mnie dość delikatna sprawa.. Otóż jest u mnie w szkole dziewczyna, której się boję. Może sie to wydawać smieszne,ale jest to powód, dla którego boje sie iść do szkoły. Staram sie na nią nie zwracać uwagi,ale przechodzac obok niej,czuje jej zjadliwy wzrok na sobie...gdy tylko jestem bliżej niej, szturcha mnie i rzuca głupie uwagi. Jej kolezanki robią podobnie. Najgorsze jest to ze nic nie moge zrobic... Jestem szara myszka ze wsi, a ona jest z miasta...wiec jej kolezanek po miescie sporo chodzi.. i jakby mnie któras dorwała too..ehh.. moze ktoś miał podobnie? moze ktoś coś mi moze poradzic?

Gość Hm... Wpierdol ktorejs
Albo powiedz komus o tej sytuacji?

Gość Hm.. Wpierdol ktorejs
Albo powiedz komus o tej sytuacji?

Gość powiedz tej suce
jak cie zaczepi zeby sie odpierdolila od ciebie musisz sie bronic a nie uciekac ......

Gość zrob tak:
Jeżeli nie masz grupy swoich koleżanek, które staną za Tobą murem i boisz się konfrontacji, pozostaje jedna rada. Olewać do skutku, udawać ze nie słyszysz. Idziesz po korytarzu z koleżanką, widzisz tą dziewczynę - na szybko zacznij rozmowę o czymkolwiek, chociażby o jakimś głupim sprawdzianie , chodzi o to, żeby przechodząc obok niej cały czas patrzeć w stronę swojej koleżanki, dużo mówić, zachowywać się jakbyś miała w tej chwili na głowie co innego i jakbyś była ,,wyłączona'' spoza tego co dzieje się na korytarzu. Tak samo gdy widzisz, że ona i jej koleżanki przechodzą gdzieś obok, natychmiast zacznij rozmowę o czymkolwiek z kimkolwiek znajomym stojącym w pobliżu, zeby sprawic wrazenie, ze w ogole ich nie widzisz. Żadnego nawet minimalnego zerknięcia w ich stronę. Wtedy laska i jej koleżanki powinny stracić zainteresowanie Tobą, albo przynajmniej ograniczyć się do głupich uwag w Twoją stronę bez aranżowania jakiś nieprzyjemnych sytuacji typu szarpanina, bójka. Niech zgadnę.. gimnazjum?

dokładnie BROŃ SIĘ, a nie uciekaj :) odpowiedz jej coś chamskiego albo zagwiżdż jak będzie piertolić głupoty :) to, że Ty jesteś ze wsi a ona z miasta nie ma tu nic do rzeczy, nie jesteś gorsza, nie daj sobie tego wmówić! to pewnie przez całe wakacje bałaś się ich końca i powrotu do szkoły? :(

Gość olajka19
Hm... Wpierdol ktorejs, pozdrawiam piwoszów :) : Spuszczenie jej manta bedzie najgorszym posunieciem jakie bym tylko mogła zrobić... Po pierwsze Dziewczyna ma ojca policjanta, po drugie ja jestem sama,zadna z moich kolezanek by mi nie pomogła,a one jakby mnie wszystkie dopadły,to by mnie chyba zabiły,poza tym, po takim czymś mogłabym sie w ogóle nie pokazywac na miescie, bałabym sie,ze mnie któras zaraz dopadnie... po trzecie mogłabym miec kłopoty w szkole... powiedz tej suce: : kiedyś nie wytrzymałam i powiedziałam jej tak, to teraz jest przez to jeszcze gorzej.. zrob tak: : póki co, własnie tak robie, ale narazie nic nie pomaga..

Gość olajka19
...;(

Gość olajka19
po 19...

Gość cwanyLis
to prowo juz było!!!!!!! prowo tępaki prowo tępaki prowo tępaki prowo tępaki prowo tępaki prowo tępaki prowo tępaki prowo tępaki prowo tępaki prowo tępaki prowo tępaki prowo tępaki prowo tępaki

Gość olajka19
juz zorganizowałam grupe ze wsi ,mam 4 dziołchy bierzemy brony,cepy,widły.motyki,damy popalic sukom jebanym,koniec żartów kurwa mać!!!