Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amanda2712

Objawy ciąży?

Polecane posty

Witam ! ;) w dni niby nie płodne mój chłopak skończył we mnie. 5 dni temu powinnam dostać okres ale nic . Dziś zauważyłam tylko bardzo mała plamke na majtkach koloru brązowego. To była dosłownie kropla. Miałam już takie coś ale zawsze było toche krwi i zaraz lało się ze mnie. Włożyłam tampona bo myślałam że się rozkręci a tu czysto. Rano gdy ide do pracy dziwnie się czuję, a pod wieczór to już nie wspomne , dziś zasłabłam . Momentami kłuje mnie prawy jajnik . Piersi są bardzo wrażliwe , nie moge sie normalnie wykąpać bo tak bolą. Brzuch też boli jak na okres ale go nie dostaje . Chwilami czuje jakbym miala zwymiotować ale nie wymiotuje . No i czuje sie cały czas pełna. Może źle wyliczyłam dni i jednak jestem w ciąży ? Nie wiem kiedy można zrobić test ale od tamtego czasu minął już miesiąc. Nigdy nie miałam stuczniści z osobą ciężarna dlatego pytam. Od razu dodam - bardzo bym się z tego cieszyła !;) jest tu może jakaś mama która miała podobnie ? ;)

Gość weronika111
zrób test. Może to być ciąża objawy na to wskazują. Test najlepiej zrobić w dniu spodziewanej miesiączki. Tobie już napewno wyjdzie pozytywny jeśli jesteś.