Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a tak sobie napiszę

hirsutyzm a faceci

Polecane posty

Gość a tak sobie napiszę

nie mam mocnego, twarzy golić nie muszę, ale jednak jak na blondynkę owłosienie mam silne, mam problemy z jego usuwaniem, zwyczajne golenie czy wosk powoduje brzydkie blizny.prawdopodobnie jedynym rozwiązaniem jest laser ale zwyczajnie mnie na niego nie stać a żyjemy w czasach gdzie kobieta powinna być wszedzie idealnia gładka, no ok włosy na głowie, rzęsy i brwi są ok, ale reszta niedopuszczalna udaje mi się to jakoś ukrywać, ale momentami czuję się fatalnie, niby głupie włosy ale teksty facetów czy to w necie czy w realu (nieświadomych jaki mam problem) po prostu sprawiają że czuję się jak jakiś kobiecy ochłap teraz pewnie też się posypią jakieś teksty, ale do diabła, ja sobie nie wybierałam tego na co będę chora, jakbym mogła usuwać te włosy bym jakoś przeżyła, ale dodatkowo mam skórę skłonną do wysypek,podrażnień, wrastania włosów...ostatnio się nasiliło to jestem po prostu w dupie sama na takie pierdoły u innych nie zwracam uwagi,ale naprawdę wypowiedzi młodych facetów mnie przerażają:O czy naprawdę już większość uważa, że kobieta nie może mieć owłosienia między nogami, na rękach czy ciemnych kropek po goleniu? że zawsze i wszedzie musi być idealnie gładka? fetyszyści na pewno są, ale nie nie chciałabym by ktoś był ze mną wyłącznie z tego powodu

Gość a tak sobie napiszę
no to sobie pogadałam dobranoc:(

Gość Siti
jeżeli nie masz innych zmartwień to zostaw to owłosienie na cipie, rękach i innych kończynach w spokoju, naprawdę owłosienie jest ważne aby kobieta posiadała, ponieważ owłosienie działa antybakteryjnie a jednocześnie kobieta owłosiona naturalnie podpisuje się własnoręcznie, że dorosłą kobietą jest a co mnie z tego, że się wygolisz dokładnie , przecież o tym wiesz, że ucieknę na drzewo, dziewczynki powinny wracać do przedszkola poza tym chyba wiesz jak jest, wielu facetów widziało już vaginy bez owłosienia, gdy dziewczyna miała 10 lat, potem dziewczyny zaczęły się depilować i każdy facet widział vaginy gołe, więc wielu facetów ma zakodowane w głowach, że kobiety nie mają żadnego zarostu i sikają zadkami a może kobiety powinny COŚ TAM więcej facetom uświadomić aby prawdę poznali ?

Gość a tak sobie napiszę
czasem po prostu mnie dopadają głupie myśli jak teraz gdy spac nie mogę ja zawsze próbuję uświadamiać, ale gdy same kobiety twierdzą, że ogolona kobieta=czysta i zadbana to co mam do gadania? po prostu teraz każdy dąży do jakichś ideałów, wkręca się w mody różne...a czy to potrzebne do szczęścia?

Gość łup łup
łup

Gość łup łup
up