Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brrrrrrrrrrrrr

Stalking

Polecane posty

Gość brrrrrrrrrrrrr

Dostaję smsy z pogróżkami od kolesia, że wysmaruje coś o mnie na facebooku, obraża mnie, muszę wyłączać telefon bo dostaję smsy dosłownie co 2 minuty. Czy muszę zgłaszać to na policję tam gdzie on jest zameldowany? Czy mogę w województwie w którym ja mieszkam?

Gość brrrrrrrrrrrrr
podnoszę

Gość pabianiceee
u siebie

Gość brrrrrrrrrrrrr
dzięki. A czy wiesz co się dzieje jak go zgłoszę? Czy dostanie tylko upomnienie czy wezwanie i co dalej?

Witam Ciebie. Jak masz w telefonie opcje blokady numeru, to zablokuj jego numer. Możesz też zmienić numer telefonu. Przepisz sobie numery telefonów na kartkę zmień numer i wpisz z kartki te numery. Na przyszłość uważaj komu podajesz numery, bo pełno jest zła na tym świecie

Gość brrrrrrrrrrrrr
Nie mogę zmienić numeru, bo mam działalność i sporo zachodu by się z tym wiązało, wiele osób, klientów ma ten numer itd, opcji blokady też nie mam. Facet jest mściwy, na pewno posunie się do tego ze cos wysmaruje na moj temat, spotykalismy sie 4 miesiace, ma jakies moje zdjecia itd i wole temu zapobiec

Gość pabianiceee
dostanie wezwanie na przesłuchanie, jesli dostarczysz dowodów to pewnie bedzie sprawa

Gość brrrrrrrrrrrrr
ok, dziekuje

Pomódł się do Boga, może podpowie co zrobić. Szkoda że Bóg nas już teraz nie kara za grzechy, bo może by nikt do piekła nie trafił. Mówię poważnie, pomódl się :)

Gość wiśniowa^^
wiele osób, klientów ma ten numer itd, a co, może to zawiedziony klient? :) ja mogę zmówić paciorek. mogę wiedzieć w jakiej intencji? o uzdrowienie czyjej duszy mam wznosić modlitwy i padać na kolana, hmm?