Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulaaaaaaaaaaaaaa

Mozliwa ciaza?

Polecane posty

Mój partner dostał wytrysku, ale był w dżinsach ja też. Możliwe że troszke miałam wilgotne uda bo na nim leżałam. To było na łóżku, na poscieli i on raczej dotykał jej mokrymi spodniami (lekko mokrymi).. potem spalam pod nią tylko w koszuli nocnej i majteczkach. zmieniłam tylko prześcieradło. Jest jakieś malutkie prawdopodobieństwo? Wiem że to głupie, ale po prostu się boje..

Gość dsjfgbad
Napewno ciąża. lepiej zrób test

Ale nie róbcie sobie jaj... Czemu wy wszyscy jestescie tacy.. ;/ Licze na jakąś mądrą odpowiedź...

Gość to ważne..
ile masz lat? :classic_cool:

Gość jdussjskskl
NIEEE!!! Wydaje mi się że jeszcze gimnazjum nie skończyłaś. Jeśli się nie mylę to zacznij chodzić na biologie od września.

Gość Muffina21
Masz jakies objawy ?

Gość Muffina21
Bo wydaje mi sie ze jaja sobie robisz . To nie mozliwe

Ekhm.. Skończyłam. Wiem że to dziwne i moje pytanie brzmi jakbym była ciemna, ale to mój pierwszy partner i po prostu bardzo się boje takich rzeczy... ;/

Gość jdussjskskl
Ile masz lat?

Gość arya
oczywiscie ze mozliwa ciaza , plemniki zyja 72 godziny !!

Gość Siti
też mam nerwy i stracha Ona wyglądała na 25 lat i powtarała wielokrotnie, że jest dorosła a faktycznie jak się od ludzi dowiedziałem to Ona dopiero skończyła 16 lat i do III klasy gimnazjum z wielkim bólem przeszła i z rodziny pijackiej pochodzi , co tylko możliwe to zaliczyliśmy w czasie bzykania łącznie z laniem wosku na twarz, gumy za słabe produkują, rozerwały trzy sztuki w jej kanale , jeżeli zaciąży to leżę i kwiczę przzed prokuratorem

17 ;] Tak tak, wiem jak przebiega proces zapłodnienia. Ale po prostu mnie stres zjada ;/ To było może ze 3 dni temu

Gość arya
Siti hahahha masz za swoje ;p

Na tej stronce to powaznych ludzi ze świecą szukac... Dziękuje za pomoc... ;/;/;/

Gość jdussjskskl
Nie to nie jest możliwe i się nie zadreczaj napewno w ciąży nie jesteś gwarantuję Ci.

Gość Padłam!!
Wytrysk w spodniach? To chyba jakiś przedwczesny, lepiej zabierz tego swojego lowelasa do lekarza.

Wiesz, jeśli ktoś kogoś podnieca i są d tego warunki to nie ma problemu ;] Ze ty takie masz to nie moja wina

Gość Padłam!!
Mało dojrzałego masz partnera. Ciekawe w ile dochodzi w Tobie? Może nawet nie umoczy a się zmoczy? Smutne to.

leżysz mi pod łóżkiem że wiesz co robie? Ciekawe to ;)

Gość Padłam!!
No przecież sama powiedziałaś że się zlał w gacie. To ile on ma lat 12? Dojrzali fizycznie i psychicznie faceci umieją już takie rzeczy kontrolować. Tym bardziej jeśli nie doszło do pełnej penetracji, moja droga. :)

Takie same prawdopodobieństwo jak zajść w mnogą ciążę pozamaciczną z ojcem używając po nim brodzika i prysznica.

Take rzeczy się zdarzają, nigdy nie upuściaś szklanki? Przecież jesteś dorosła i potrafisz kontrolować ścisk w dłoniach ;]

Gość Padłam!!
Kochana moja nie, nigdy nie zdarzyło mi się upuścić szklanki. Ruchy mam w pełni skoordynowane. Ale tu nie o mnie. Tylko o Twoim podejrzeniu ciąży. Dam Ci dobrą radę - uważaj na tego swojego lowelasa, bo jeszcze nie umoczył a popuścił i Ty już masz schizy przed ciążą. Pomyśl co by było gdyby wsadził i niespodziewanie i niekontrolowanie się spuścił. Ja bym takiemu gówniarzowi nie zaufała. Zresztą w Twoim wieku zastanowiłabym się pięćset razy nad seksem, nie tylko z takim niedojrzałym 'mężczyzną', ale ogólnie nad seksem.

Skończ, i idź się wmądrzać gdzie indziej bo mnie wkurzasz. Tak tak, jesteś idealna i nic Ci się nigdy nie przytrafiło. No to wybacz, inni mają wpadki. Ps. Mogłabyś nikogo tu nie obrażać? Dziękuję.

Gość Padłam!!
Zacytuj zdanie w którym Cię obraziłam. No proszę. Nie, nie jestem idealna, ale mam głowę na karku i nigdy nie zdecydowałam się na seks w młodym wieku, bez zabezpieczenia i nigdy też nie miałam problemu z ewentualną ciążą. Seks nie jest dla dzieci. Szkoda, że niektórym dzieciom się wydaje, że skoro cycki trochę odstały to są już dorosłe i wszystko im wolno. Mówisz - inni mają wpadki. Tak, mają. Chcesz być jedną z nich? :)

Obrażasz mojego partera, ciągle. Tak, maximum zabezpieczenia i ogółem tego typu rzeczy owszem jest. Nigdy się nie martwiłam o takie wpadki. Bo byłam pewna że zrobiłam wszystko jak należy. To jemu się niestety to przytrafiło, 1 raz. Nie miałam takiej sytuacji zawsze wszystko mam na oku. Dlatego się martwię, bo takie coś przytrafiło nam się niespodziewanie 1 raz ...

Gość Padłam!!
Fizjologia i biologia się kłania. Bo jak się robi dzieci to Ty dziecko nie masz pojęcia :)

O boże... aleś Ty mądralińska. Skończ już. Dobrze wiem co mam w głowie. Nie musisz mi próbować za wszelką cenę udowadniać, że jestem pusta, bo mi tego nie udowodnisz. Po prostu mam stresa, nie rozumiesz tego! Więc wyjdź z tąd. Nawet nie potrafisz udzielić prostej odpowiedzi, tylko się wykłócasz! Gdzie tu inteligencja. Zajmij się lepiej swoim życiem a nie wkurwi** innych. Dobranoc.

Gość Padłam!!
Skoro dobrze wiesz co masz w głowie, i masz wszystko na oku, to po co się innych pytasz o radę? Sama powinnaś już wiedzieć skąd się biorą dzieci. Tym bardziej że decydujesz się na współżycie. :) Powinnaś więc wiedzieć że nie było penetracji nie ma dzieci. :) Ale głupota nie boli.

Chyba twoja. Gdybyś była taka mądra to wiedziałabyś że jest możliwe zapłodnienie bez penetracji.